prof.logo

Standarta Putekļu Sūcējs Concept VP5241 Melns/Zils (375659)

Артикул
519886
Ean
8595631007822
Специальная цена 137,98€ Обычная цена 181,49
In stockНа складе поставщика 6 шт.
Standarta Putekļu Sūcējs Concept VP5241 Melns/Zils (375659)
137,98
Сроки доставки:
Самовывоз - Ganību dambis 25D | БЕСПЛАТНО
Получить от 3 до 7 октября
Самовывоз | Недоступно
Доставка курьером | с €4.99
Получить от 5 до 11 октября
Доставка курьером | От 10кгДоставка курьером | Недоступно
УДОБНЫЕ ПОКУПКИ
УДОБНЫЕ ПОКУПКИ
70.000+ ТОВАРОВ
100.000+
ТОВАРОВ
ДОСТАВКА ПО ВСЕЙ ЛАТВИИ
ДОСТАВКА ПО ВСЕЙ ЛАТВИИ
ПОДДЕРЖКА КЛИЕНТОВ
ПОДДЕРЖКА КЛИЕНТОВ

Подробная информация

Производитель
Concept
Модель
VP5241
Тип
Standarta putekļu sūcēji
Тип контейнера
Ar konteineru
Тип уборки
Sausā tīrīšana
Функция стирки
Цвет
Melna/Zila
Источник питания
Elektrotīkls
Регулировка мощности
Длина кабеля (м)
6m
Рабочий диапазон (м)
10m
Автоматический сбор провода
Объем пыли (л)
2.5l
Индикатор заполнения контейнера для пыли
HEPA фильтр
Очистка паром
Подходит для людей с аллергией
Насадка для зазоров
Насадка для мебели
Тип трубы
Teleskopiskā
Дистанционное управление
Уровень шума
72
Мощность (Вт)
800
Совместимость с помощью приложения для смартфона / планшета
Доступна функция дистанционного управления (вне дома)
Wi-Fi
Bluetooth
Вес (кг)
4.5kg
Высота (см)
41
Глубина (см)
26.5
Ширина (см)
24
Svītrkods
8595631007822

Подробнее

4A Home&Car Radical Concept VP5241 bezmaisu putekļsūcējs ir visu veidu grīdu eksperts. Tas izceļas ar lielu sūkšanas jaudu, zemu patēriņu un ļoti klusu darbību. Tas attīra visu mājsaimniecību un, pateicoties īpaši garajam spraugas uzgalim, var iztīrīt pat automašīnu.

Kluss spēkstacija
4A Home?Car Radical VP5241 bezmaisu putekļsūcējs ir lielas sūkšanas jaudas un zema patēriņa kombinācija. Tas ir neticami kluss, un tā maksimālais trokšņu līmenis ir tikai 72 dB. Pateicoties darbības rādiusam 10 m, tam ir patiešām plašs diapazons, tāpēc ar to var viegli izsūkt pat lielas telpas. Tas lieliski tiek galā ar cieto grīdu un paklāju tīrīšanu, kā arī saņēma augstāko novērtējumu filtrēšanas kategorijā. Tas ir ideāls sabiedrotais ikvienā mājsaimniecībā, un pūkainu mājdzīvnieku īpašniekiem īpaši patiks tās bagātīgie aksesuāri.


Ciklona jauda
Bezmaisu putekļu sūcējs ir aprīkots ar ļoti efektīvu ECO motoru ar 800 W enerģijas patēriņu, kuram ir pietiekama jauda visas mājsaimniecības nevainojamai tīrīšanai. Pateicoties elektroniskajam regulējumam, jūs varat viegli pielāgot sūkšanas jaudu. Ciklonu sistēma sastāv no centrbēdzes spēka, kas iedarbojas vakuuma gaisa rotācijas laikā uz piemaisījumiem un to sekojošas centrifugēšanas savākšanas tvertnē. Ciklona putekļu sūcēju galvenā priekšrocība ir maisiņu neesamība un pastāvīga putekļsūcēju veiktspēja. Turklāt tīrīšanas laikā nevirpo putekļi. Mazgājamais HEPA filtrs 13 uztver pat vissmalkākās putekļu daļiņas, tāpēc tas ir piemērots arī alerģiju un astmas slimniekiem.


Vienkārša apkope
Ciklona putekļsūcējs VP5241 izmanto nevis klasiskos maisiņus, bet gan savākšanas konteineru ar tilpumu 2,5 l. Tātad jums nav visu laiku jāpērk vairāk maisiņu, kas ietaupa daudz naudas. Vienkārši nospiediet pogu, lai atbrīvotu pilno konteineru, iztukšojiet to un atkal uzlieciet.


AAAA uzgalis – numur viens putekļsūcējs
Īpašas formas AAAA grīdas uzgalis nodrošina maksimālu veiktspēju kopā ar revolucionāro motora konstrukciju. Ar to var lieliski izsūkt visus paklājus, pledus, sliedes vai mīkstās mēbeles. Pēc atloka pārslēgšanas un saru pagarināšanas putekļsūcējs ir gatavs tīrīt visas cietās grīdas.


Mazā turbo birste
Mazā turbo birste ir ideāla izvēle tīrīšanai pēc pūkainajiem mājdzīvniekiem. Pateicoties unikālajam dizainam, tas var vienlaikus tīrīt un izsūkt putekļus, tāpēc tas viegli noņem visus matiņus no mīkstajām mēbelēm un no visām vietām, kur nevar sasniegt lielu uzgali. Turklāt efektīvais HEPA filtrs uztver nevēlamās baktērijas un alergēnus.


Īpaši garš spraugas uzgalis CAR
Automašīnas tīrīšana starp sēdekļiem vai grūti sasniedzamām vietām ar CAR uzgali būs vienkārša. Pateicoties tā elastīgajam korpusam, ar to var doties jebkur.


Parketa uzgalis
Parketa uzgalis paredzēts visu cieto grīdu tīrīšanai, kas ir jūsu mājās. Tas ir īpaši izstrādāts maigai tīrīšanai, lai jūs nesaskrāpētu vai kā citādi nesabojātu grīdu.


Vienmēr pa rokai
Pamataprīkojumā ietilpst arī nelieli piederumi, kas ērti izvietoti praktiskā turētājā tieši uz teleskopiskās caurules. Tas ietver spraugas uzgali grūti sasniedzamu vietu tīrīšanai (radiatori, rozetes, atstarpe starp matračiem un polsterējumu utt.), uzgalis ar birsti saudzīgai putekļu noņemšanai no mēbelēm, žalūzijām, palodzēm, grāmatām vai klaviatūrām un polsterējuma uzgalis, ar kuru jūs sūkāt dīvānus, atzveltnes krēslus, matračus, noliktavas telpas un gultas.


Elegants un praktisks
Putekļsūcējs VP5241 ir pabeigts elegantā tumši zilā dizainā, ko papildina melni un hromēti elementi. Tā kompaktā forma un mazais svars garantē vieglu vadāmību. Priekšējais, pilnībā rotējošais ritenis nodrošina vienmērīgu un daudzpusīgu putekļsūcēja kustību. Mīkstinātie aizmugurējie riteņi ir maigi pret jebkuru virsmu, tāpēc jums nav jāuztraucas par skrāpējumiem. Putekļsūcējs piedāvā 2 stāvvietas un 2 iespējas grīdas uzgaļa noenkurošanai. Tas ir aprīkots ar praktisku rokturi ērtai pārnēsāšanai, kas, nospiežot, kalpo kā poga barošanas kabeļa uztīšanai.

Отзывы

Оставить отзыв о: Standarta Putekļu Sūcējs Concept VP5241 Melns/Zils (375659)