prof.logo

Concept CA1030 Air Purifier White (375470)

SKU
261693
Ean
8595631006801
Special Price €161,98 was €212,34
In stockIn supplier's warehouse 12 pcs
Buying immediately
Through HP
Nomaksa - Inbank
Hire purchase is available from €75,00 till €10 000,00 More
months
Concept CA1030 Air Purifier White (375470)
€161,98
Shipping methods:
Self-pickup - Ganību dambis 25D | FREE
Receive from 13. till 14. May
Self-pickup | Not available
Delivery by courier | from €8.99
Receive from 14. till 17. May
Delivery by courier | From 10kgDelivery by courier | Not available
CONVENIENT SHOPPING
CONVENIENT SHOPPING
70.000+ PRODUCTS
100.000+
PRODUCTS
DELIVERY ALL OVER LATVIA
DELIVERY ALL OVER LATVIA
CLIENT SUPPORT
CLIENT SUPPORT

More Information

Manufacturer
Concept
Model
CA1030
Type
Gaisa attīrītāji
Operating modes
Attīrīšana
Ieteicamā telpas platība (m2)
30m²
Productivity (m³/h)
200m³/h
Antibacterial filter
Ionization function
Dust sensor
Number of speeds
3
Timer
Filter
Pre-filtrs, HEPA, Ogļu
Display
Automatic switch - off
Color
Balta
Weight (kg)
5.1kg
Noise level
55dB
Filter indication
Wi-Fi
Lighting
Power (w)
40
Svītrkods
8595631006801

Details

Tas atbrīvos jūs no vīrusiem un baktērijām
Vai vēlaties justies patiešām droši mājās? CA1030 ir vēl viens palīgs sērijā, kas palīdzēs jums tīrākai un veselīgākai atmosfērai jūsu mājās. Pateicoties efektīvai filtrācijas sistēmai, tas no gaisa noņem līdz pat 99,9% baktēriju, vīrusu un alergēnu.

Tīrāks katru elpas vilcienu
Smart Control CA1030 gaisa attīrītājs palīdzēs jums noņemt piesārņojumu no telpas, kas rodas mājās vai iekļūst no ārējās vides. Tam ir 3 gaisa attīrīšanas ātrumi un izeja 200 m³ / h. Tas ir kluss, viegli pārvietojams un piemērots telpām līdz 30 m2. Pateicoties modernajam dizainam, tas nebojā interjera izskatu. Tam ir taimeris ar iestatījumu līdz 8 stundām un praktisks bērnu aizsardzības slēdzis. Tas palīdzēs mazināt alerģijas simptomus, hroniskas un akūtas elpošanas sistēmas slimības, sirds un asinsvadu slimības. Tas noņem putekļus, dažādus alergēnus, baktērijas, vīrusus, smakas, smogu un citas bīstamas vielas no gaisa. Ieprieciniet sevi ar labāku un veselīgāku gaisu.

4-kāršu filtrācija
Filtrācija ir vis svarīgākā attīrītāja daļa, kas nosaka rezultējošo gaisa kvalitāti. Modelis CA1030 ir aprīkots ar 4-kāršu filtrācijas sistēmu, kas uztver piesārņotās vielas un novērš to tālāku izplatīšanos. Tas var noņemt līdz pat 99% piesārņotāju gaisā. Katra atsevišķa filtra slāņa uztver konkrētus netīrumus un, strādājot kopā, tiek sasniegts pilnīgi tīrs gaiss jūsu mājās. Pateicoties augstas tehnoloģijas izmantošanai, tas uzrauga filtru pašreizējo stāvokli un brīdina par nepieciešamību tos nomainīt.

Gaisa kvalitātes sensors
Attīrītājs ir aprīkots ar jutīgu piesārņojuma sensoru, pateicoties kura jūs varat redzēt gaisā esošā putekļu līmeni (PM2.5) telpā reālā laikā. Kad tas tiek ieslēgts, tas strādā pilnībā automatizētā režīmā, tāpēc jums nav jāuztraucas par neko. Tas pats nolasīs pašreizējo stāvokli un iestatīs optimālo attīrīšanas ātrumu atbilstoši konstatētajām vērtībām. Precīza vērtība tiek parādīta uz skaidras LED displeja.

Concept Home mobilā lietotne
Jūs varat kontrolēt attīrītāju no jebkuras vietas, izmantojot Concept Home mobilās lietotnes, kas ir pieejamas bez maksas iOS un Android ierīcēm. Jūs varat to ieslēgt vai izslēgt attālināti, regulēt attīrīšanas ātrumu, uzzināt filtru stāvokli vai, piemēram, pārbaudīt pašreizējo gaisa stāvokli telpā, kurā tas pašlaik atrodas. Un, ja jums nepatīk lietotnes, jūs varat to kontrolēt arī ar tālvadības pulti vai tieši uz ekrāna esošajām pogām.

Filtru raksturojums

  • Putekļu filtrs - uztver lielus gaisa piesārņotājus, piemēram, putekļa daļiņas, mati, kažokādas, ziedputekšņus un citas piesārņotājus
  • Aktīvā ogle - absorbē toksiskus, nosmakšanas un citus smakas gāzes un tvaikus no dažādiem avotiem, piemēram, formaldehīdu (izdalās no jaunām grīdām, mēbelēm vai būvmateriāliem), benzena vai cigarešu dūmu
  • HEPA filtrs 13 - uztver daļiņas no 0,1 mikrometra izmēra ar efektivitāti 99,9% (putekļi, ziedputekšņi, dūmi, baktērijas, vīrusi, alergēni, pelējuma sporas utt.)
  • Jonizators - palielina negatīvi lādēto jonu daudzumu gaisā, kas uzlabo kopējo gaisa kvalitāti un pozitīvi ietekmē elpošanas kvalitāti, cilvēka psihi, koncentrāciju, veiktspēju un palīdz pret galvassāpēm. Viņš vienlaikus absorbē pozitīvi lādētas putekļu daļiņas, vīrusus, baktērijas un noņem cigarešu dūmus.

Kas ir PM2.5?
Tas ir gaisā lidojošs daļiņu veids ar maksimālo diametru 2,5 mikrometri. Lai jums dotu reālu priekšstatu, šie ir daļiņas, kas ir līdz pat 28 reizes mazākas diametrā nekā cilvēka mati un 36 reizes mazākas nekā smilts grauds. Ieelpojot, šie piesārņotāji var būt nelabvēlīga ietekme uz cilvēka veselību.

Perfect Air ģimene
Gaisa mitrinātāji, gaisa sausinātāji, attīrītāji… Tīrs un svaigs gaiss jūsu mājām un jūsu prātam. Apskatiet mūsu īpašo Perfect Air sērijas lapu un uzziniet, kas izraisa sliktu gaisu mājās. Viņam vienkārši noklikšķiniet uz attēla blakus.

*Translated using automatic translation tool

Reviews

Write a review for: Concept CA1030 Air Purifier White (375470)