prof.logo

Concept CA3000 Air Purifier White (375044)

SKU
261695
Ean
8595631006832
Special Price €408,98 was €537,23
In stockIn supplier's warehouse 11 pcs
Buying immediately
Through HP
Nomaksa - Inbank
Hire purchase is available from €75,00 till €10 000,00 More
months
Concept CA3000 Air Purifier White (375044)
€408,98
Shipping methods:
Self-pickup - Ganību dambis 25D | FREE
Receive from 13. till 14. May
Self-pickup | Not available
Delivery by courier | from €10.99
Receive from 14. till 17. May
Delivery by courier | From 10kgDelivery by courier | Not available
CONVENIENT SHOPPING
CONVENIENT SHOPPING
70.000+ PRODUCTS
100.000+
PRODUCTS
DELIVERY ALL OVER LATVIA
DELIVERY ALL OVER LATVIA
CLIENT SUPPORT
CLIENT SUPPORT

More Information

Manufacturer
Concept
Model
CA3000
Type
Gaisa attīrītāji
Operating modes
Attīrīšana, Mitrināšana
Ieteicamā telpas platība (m2)
60m²
Productivity (m³/h)
488m³/h
Antibacterial filter
Ionization function
Dust sensor
Water consumption (l/h)
0.086l/h
Number of speeds
8
Timer
Ūdens tvertnes tilpums (l)
1.3l
Filter
Pre-filtrs, Catalytic, HEPA, Ogļu
Display
Automatic switch - off
Color
Balta
Weight (kg)
11.2kg
Noise level
60dB
Intensive humidification
Warm steam function
Individual humidity installation
Filter indication
Wi-Fi
Lighting
Power (w)
85
Svītrkods
8595631006832

Details

Tas atbrīvos jūs no vīrusiem un baktērijām
Vai vēlaties justies patiešām droši savā mājā? CA3000 ir vēl viens palīgs sērijā, kas palīdzēs jums tīrākai un veselīgākai atmosfērai jūsu mājā. Pateicoties efektīvai filtrācijas sistēmai, tas no gaisa noņem līdz pat 99,9% baktēriju, vīrusu un alergēnu.

Tīrāks katru elpas vilcienu
Gaisa attīrītājs ar CA3000 mitrinātāju palīdzēs jums noņemt piesārņojumu no telpas, kas rodas mājās vai iekļūst no ārējās vides. Tam ir 8 gaisa attīrīšanas ātrumi un izvade 488 m³ / h. Tas ir kluss, viegli pārnēsājams un piemērots telpām līdz 60 m2. Pateicoties modernajam dizainam, tas nebojā interjera izskatu. Tam ir taimeris ar iestatījumu līdz 12 stundām un praktisks bērnu aizsardzības slēdzis. Tas palīdzēs mazināt alerģijas simptomus, hroniskas un akūtas elpošanas sistēmas slimības, sirds un asinsvadu slimības. Tas no gaisa noņem putekļus, dažādus alergēnus, baktērijas, vīrusus, smakas, smogu un citas bīstamas vielas. Ieprieciniet sevi ar labāku un veselīgāku gaisu.

7 reizes filtrācija
Filtrācija ir vis svarīgākā attīrītāja daļa, kas nosaka rezultējošo gaisa kvalitāti. CA3000 ir aprīkots ar 7 reizes filtrācijas sistēmu, kas uztver piesārņojumu un novērš tā izplatīšanos. Tas var noņemt līdz pat 99,9% piesārņojuma gaisā. Katra atsevišķa filtra slāņa uztver konkrētus netīrumus un, strādājot kopā, tiek sasniegts pilnīgi tīrs gaiss jūsu mājā. Pateicoties augstas tehnoloģijas izmantošanai, tas uzrauga filtru pašreizējo stāvokli un brīdina par nepieciešamību tos nomainīt.

Gaisa kvalitātes sensors
Attīrītājs ir aprīkots ar jutīgu piesārņojuma sensoru, pateicoties kura varat redzēt gaisa putekļu līmeni (PM2.5) telpā reālā laikā. To ieslēdzot, tas darbojas SMART režīmā, kas automātiski iegūst pašreizējo piesārņojuma statusu. Atbilstoši konstatētajiem vērtībām tas iestata optimālo attīrīšanas ātrumu. Precīza vērtība tiek parādīta uz skaidras LED displeja. Jūs varat vizuāli pārbaudīt gaisa kvalitāti ar krāsaino fona apgaismojumu, kas mainās atkarībā no piesārņojuma pakāpes: zaļa = lieliska gaisa kvalitāte (līdz 80 PM2.5) • zila = mērena piesārņojums (81 - 120 PM2.5) • dzeltena = vidēja piesārņojums (121 - 160 PM2.5) • sarkana = augsta piesārņojums (161 PM2.5 un vairāk)

Mitrinātājs
CA3000 gaisa attīrītājam ir arī mitrinātājs. Jūsu mājām tiks atbrīvotas no nepatīkama sausā gaisa, kas palielina elpošanas slimību risku, pasliktina alerģijas, astmu un var ietekmēt ķermeņa kopējo nogurumu. Viņam vienkārši jāaizpilda mitrinātāja trauks ar ūdeni, jāieslēdz ierīce un burtiski jāpalielina mitrums telpā, lai panāktu veselīgāku vidi elpošanai. Tas sasniedz maksimālo izvadi 86 ml / h. Tas var mitrināt visu 54 stundas vienā uzpildē.

Concept Home mobilā lietotne
Jūs varat kontrolēt attīrītāju no jebkuras vietas, izmantojot Concept Home mobilās lietotnes, kas ir pieejamas bez maksas iOS un Android ierīcēm. Jūs varat to ieslēgt vai izslēgt attālināti, regulēt attīrīšanas ātrumu, uzzināt filtru stāvokli vai, piemēram, pārbaudīt pašreizējo gaisa stāvokli telpā, kurā tas pašlaik atrodas. Un, ja jums nepatīk lietotnes, jūs varat to kontrolēt arī ar tālvadības pulti vai tieši uz ekrāna esošajām pogām.

Kvalitatīvs miegs
Tīrs gaiss ietekmē arī miega kvalitāti, tāpēc attīrītājs ir aprīkots ar nakts režīmu. Ja ir tumšs, tas automātiski aktivizējas SMART režīmā vai to var iestatīt manuāli, izmantojot SLEEP pogu. Attīrītājs darbojas klusā režīmā, tikai 30 dB (ekvivalents ļoti klusai telpai, piemēram, guļamistabai), un displejs, ieskaitot krāsaino fona apgaismojumu, izslēdzas. Tas ļauj jums baudīt tīru gaisu miega laikā, netiekot traucētam. No rīta jūs pamostaties atsvaidzināts un atpūtusies.

Filtru raksturojums

  • Putekļu filtrs - uztver lielus netīrumus no gaisa (putekļa daļiņas, mati, kažokādas, ziedputekšņi un citi netīrumi)
  • Katalītiskais filtrs - sadalās amonjaku, benzeni un citas bīstamas vielas, kas izdalās, piemēram, no jaunām mēbelēm un paklājiem.
  • Aktīvā ogle - absorbē toksiskus, nosmakšanas un citus smakas gāzes un tvaikus, piemēram, formaldehīdu, benzeni vai cigarešu dūmus
  • Antibakteriālais filtrs - iznīcina baktērijas un novērš pelējuma veidošanos
  • HEPA filtrs 13 - uztver daļiņas no 0,1 mikrometra izmēra ar efektivitāti 99,9% (putekļi, ziedputekšņi, dūmi, baktērijas, vīrusi, alergēni, pelējuma sporas utt.)

UV lampa un jonizators
Ultravioletais starojums iznīcina kaitīgas baktērijas, vīrusus, sēnītes un absorbē smakas. Jonizators izmanto elektrisko triecienu, lai palielinātu negatīvi lādēto jonu daudzumu gaisā (tā sauktos gaisa vitamīnus), kas uzlabo kopējo gaisa kvalitāti. To skaits pozitīvi ietekmē elpošanas kvalitāti, cilvēka psihi, labāku koncentrēšanos, palielinātu veiktspēju un palīdz cīnīties pret galvassāpēm. Viņš vienlaikus absorbē pozitīvi lādētas putekļu daļiņas, vīrusus, baktērijas un noņem cigarešu dūmus. Abas šīs funkcijas var izslēgt atsevišķi.

Kas ir PM2.5?
Tas ir gaisā lidojošs daļiņu veids ar maksimālo diametru 2,5 mikrometri. Lai jums dotu reālu priekšstatu, šie ir daļiņas, kas ir līdz 28 reizēm mazākas diametrā nekā cilvēka mati un 36 reizes mazākas nekā smilts grauds. Ieelpojot, šie piesārņotāji var būt nelabvēlīga ietekme uz cilvēka veselību.

Perfect Air ģimene
Mitrinātāji, izžūtāji, attīrītāji… Tīrs un svaigs gaiss jūsu mājām un jūsu prātam. Apskatiet mūsu īpašo Perfect Air sērijas lapu un uzziniet, kas izraisa sliktu gaisu mājās. Viņam vienkārši noklikšķiniet uz attēla blakus.

*Translated using automatic translation tool

Reviews

Write a review for: Concept CA3000 Air Purifier White (375044)