prof.logo

prof dienas

Logitech K360 Keyboard Black (920-003095)

SKU
453951
Ean
5099206027688
Special Price €42,98 was €56,07
Out of stock
Logitech K360 Keyboard Black (920-003095)
Shipping methods:
Self-pickup - Ganību dambis 25D |
Receive from 29. June till 1. July
Self-pickup | Not available
CONVENIENT SHOPPING
CONVENIENT SHOPPING
70.000+ PRODUCTS
100.000+
PRODUCTS
DELIVERY ALL OVER LATVIA
DELIVERY ALL OVER LATVIA
CLIENT SUPPORT
CLIENT SUPPORT

More Information

Manufacturer
Logitech
Model
K360
Application
Ikdienas lietošanai
Connection type
Bezvadu
Bluetooth
Power supply
2x AA (Komplektā)
Keyboard language
Angļu/Krievu
Mechanical keys
Type of keys
Membrāna
Programmable keys
Lighting
Palm rest
Multimedia keys
Keyboard number pad (Numpad)
Mouse included
Body material
Plastmasa
USB
Special protection
Size
38x2.5x15.6cm
Color
Melna
Weight (kg)
0.48kg
Svītrkods
5099206027688

Details

COMPACT, WIRELESS KEYBOARD
K360 ir gatavs, kad jūs esat. Šis kompaktais bezvadu tastatūra ir ideāli piemērots šaurākam būvējumam un ļauj jums veikt darbu arī ierobežotās darba vietās. Aprīkots ar numura tasti un 12 viegli pieejamām taustiņu kombinācijām, jūs varat būt produktīvāks - mājās vai darbā.

TILPUMA TAUPĪGA IZKĀRTOJUMA
Ar kompaktu dizainu K360 ir visi taustiņi, kas jums nepieciešami, ieskaitot numura tasti un tūlītēju piekļuvi FN saīsnes - un tas ir 20% mazāks nekā pilna izmēra tastatūra. Ideāli piemērots šaurām darba vietām vai mazākām struktūrām, lai jūs varētu novietot peli tuvāk, samazinot sasniegšanu un uzlabojot ķermeņa pozu. Turklāt to ir viegli pārvietot jebkur, kur jūs strādājat.

KOMFORTABLS UN KLUSI
Rāmja taustiņi sniedz jums komfortablu, precīzu un klusu rakstīšanas pieredzi, bet stingrais, modernais, spīdīgais dizains ar augstuma regulējamām slīpuma kājām dod jūsu iestatījumam tieši pareizo daudzumu asuma.

MAKSIMIZĒT PRODUKTIVITĀTI
Divpadsmit F taustiņi ļauj jums viegli piekļūt vissvarīgākajām funkcijām - atvērt un aizvērt Windows®, lietojumprogrammas, e-pasta ziņojumus un citus. Seši multimediju karstie taustiņi ļauj jums tūlītēji ieslēgt mūziku, atskaņot, pauzēt, pārslēgt - tādējādi jūs varat palikt plūsmā.

IZVEIDOTS, LAI TURPINĀTU
Ar iekļauto 3 gadu garantiju K360 ir izgatavots ar tādām pašām augstās kvalitātes un uzticamības standartiem, kas ir padarījuši Logitech par #1 pasaules līderi pelēm un tastatūrām3Balstoties uz neatkarīgiem pārdošanas datiem (vienībās), kas apkopoti Logitech pelēm un tastatūrām no galvenajiem pasaules tirgiem, tostarp Kanāda, Ķīna, Francija, Vācija, Indonēzija, Korejas Republika, Krievijas Federācija, Zviedrija, Taivāna, Turcija, Apvienotā Karaliste, ASV (jūlijs '19 - jūlijs '20 periods). Tikai mazumtirdzniecības kanāls. Līdz 36 mēnešiem baterijas darbības laiks4Baterijas darbības laiks var atšķirties atkarībā no lietošanas un datora apstākļiem. novērš biežu bateriju nomaiņu, ar ērtu ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzi un enerģijas taupīšanas tehnoloģiju, kas saglabā baterijas darbības laiku.

BEZVADU IESPRIEŠANA UN LIETOŠANA
Aizmirstiet par iztrūkumiem un aizkavēšanos pateicoties stiprai, uzticamai bezvadu savienojumam ar līdz 10 m diapazonu5Bezvadu diapazons var atšķirties atkarībā no lietotāja, vides un datora apstākļiem.. K360 ir aprīkots ar Logitech Unifying USB uztvērēju, kas ļauj jums savienot līdz sešām saderīgām Logitech ierīcēm, tāpēc jūs varat pievienot savu Logitech peli tam pašam uztvērējam. Mazāk vadu, mazāk problēmu.

*Translated using automatic translation tool

Reviews

Write a review for: Logitech K360 Keyboard Black (920-003095)