prof.logo

Vasaras piedāvājums!

Logitech K480 Keyboard Black (920-006368)

SKU
453958
Ean
5099206052840
Special Price €46,98 was €58,01
Out of stock
Logitech K480 Keyboard Black (920-006368)
Shipping methods:
Self-pickup - Ganību dambis 25D |
Receive from 4. till 5. July
Self-pickup | Not available
CONVENIENT SHOPPING
CONVENIENT SHOPPING
70.000+ PRODUCTS
100.000+
PRODUCTS
DELIVERY ALL OVER LATVIA
DELIVERY ALL OVER LATVIA
CLIENT SUPPORT
CLIENT SUPPORT

More Information

Manufacturer
Logitech
Model
K480
Application
Ikdienas lietošanai
Connection type
Bezvadu
Bluetooth
Power supply
2x AAA (Komplektā)
Keyboard language
Angļu
Mechanical keys
Type of keys
Membrāna
Programmable keys
Lighting
Palm rest
Multimedia keys
Keyboard number pad (Numpad)
Mouse included
Body material
Plastmasa
USB
Special protection
Size
29.9x2x19.5cm
Color
Melna
Weight (kg)
0.822kg
Svītrkods
5099206052840

Details

MODERN AND MULTI-DEVICE
K480 ir ērta un vietu taupoša daudzfunkcionāla tastatūra, kas nodrošina labāku rakstīšanas pieredzi jūsu klēpjdatoram, planšetdatoram vai telefonam. Savienojiet līdz pat 3 ierīcēm un bez problēmām pārslēdzieties starp tām. Šī izturīgā un ar ilgu akumulatora darbības laiku aprīkotā tastatūra ir tas, kas nepieciešams, lai no jebkuras vietas veiktu vairāk darbu.

ĒRTA UN KOMPAKTA
Šī minimalistiskā izkārtojuma tastatūra piedāvā visus nepieciešamos taustiņus vietu taupošā dizainā - turklāt tā ļauj novietot peli tuvāk jums, kas nozīmē mazāku roku saspringumu, lielāku komfortu un labāku ķermeņa pozu. Izliektie taustiņi nodrošina plūstošu un ērtu rakstīšanas pieredzi.

VIEGLI PĀRNĒSĀJAMA
Tā ir plāna, viegla un viegli pārnēsājama. K480 ar Bluetooth® bezvadu tehnoloģiju ļauj jums rakstīt uz klēpjdatora, telefona vai planšetdatora - bez vadiem vai kabeļiem, tāpēc jūs varat veikt darbu jebkur.

RAKSTIET JEBKURĀ IERĪCĒ
Jebkura ierīce, jebkura operētājsistēma. K480 savienojas ar jebkuru Bluetooth atbalstošu ierīci ar ārējo tastatūras atbalstu, tāpēc jūs varat bez problēmām strādāt ar Windows®, macOS, Chrome OS™, Android™, iOS un iPadOS.

REGULĒJAMA UN PĀRSLĒGŠANAS
K480 Multi-Device ļauj jums savienot līdz pat trim ierīcēm un viegli pārslēgt savienojumus starp tām. Tikai pagrieziena ar dialīti, lai rakstītu, pārslēgtos un turpinātu rakstīt.

SKATIET UN RAKSTIET
Iebūvētais telefona un planšetdatora statīvs nodrošina ekrāna pareizo leņķi, lai jūs varētu skatīties, kamēr rakstate. Piemērots lielākajai daļai telefonu un planšetdatoru ar biezumu līdz 10,5 mm un platumu līdz 258 mm.

IZTURĪGA UN NOTURĪGA
K480 ir izgatavota saskaņā ar augstiem kvalitātes un uzticamības standartiem, kas ir padarījuši Logitech par pasaules līderi pelēm un tastatūrām.3Balstoties uz neatkarīgiem pārdošanas datiem (vienībās) apkopoti Logitech pelēm un tastatūrām no galvenajiem pasaules tirgiem, tostarp Kanāda, Ķīna, Francija, Vācija, Indonēzija, Korejas Republika, Krievijas Federācija, Zviedrija, Taivāna, Turcija, Apvienotā Karaliste, ASV (periods no jūlija '19 līdz jūlijam '20). Tikai mazumtirdzniecības kanāls. Līdz pat 24 mēnešiem akumulatora darbības laiks4Akumulatora darbības laiks var atšķirties atkarībā no lietošanas un datora apstākļiem. novērš nepieciešamību bieži mainīt akumulatorus, ar ērtu ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzi un enerģijas taupīšanas tehnoloģiju, kas paglābj akumulatora darbības laiku. K480 ir arī izturīga pret izlietnēm5Pārbaudīts ierobežotās apstākļos (maksimāli 60 ml šķidruma izlietne). Neiedziļiniet tastatūru šķidrumā., lai izdzīvotu nelielas negadījumus.

*Translated using automatic translation tool

Reviews

Write a review for: Logitech K480 Keyboard Black (920-006368)