prof.logo

Spokey Lotus Plus Elliptical Trainer Black/Red (929526)

SKU
244217
Ean
6058606013315
Special Price €266,97 was €348,60
Out of stock
Spokey Lotus Plus Elliptical Trainer Black/Red (929526)
Shipping methods:
Self-pickup - Ganību dambis 25D |
Receive from 23. till 24. May
Self-pickup | Not available
CONVENIENT SHOPPING
CONVENIENT SHOPPING
70.000+ PRODUCTS
100.000+
PRODUCTS
DELIVERY ALL OVER LATVIA
DELIVERY ALL OVER LATVIA
CLIENT SUPPORT
CLIENT SUPPORT

More Information

Manufacturer
Spokey
Model
Lotus Plus
Power supply
Baterijas
Training programs
8
Control type
Elektroniskais
Display
Display type
LCD
Data displays on the screen
Laiks, Ātrums, Attālums, Patērētās kalorijas, Odometrs, Pulss
Pulse measurement sensor
Possibility to attach a chest strap
Flywheel mass (kg)
7kg
Load system
Mehaniskā
Bluetooth
Bottle holder
Phone/Tablet Holder
Jā/Jā
Fan
Wheels for transportation
Color
Melna/Sarkana
Weight (kg)
40kg
Height (cm)
156
Width (cm)
62
Length (cm)
96
Svītrkods
6058606013315

Details

Spokey LOTUS + elliptical cross trainer:
Elliptiskie krustojuma treniņi ir ierīces, ko īpaši ieteic profesionāļi un mājas lietotāji, jo tie ir ļoti droši locītavām. Regulāri trenējoties ar elliptiskajiem krustojuma treniņiem, jūs ātri varat sadedzināt taukus un uzlabot kopējo stāvokli. Pateicoties vārpstas pārvietošanai uz priekšējo daļu, Spokey LOTUS + krustojuma treniņa laikā kāju pozīcija ir dabiskāka, kas palielina produkta lietošanas komfortu. Turklāt tas ir daudz mazāks nekā citi elliptiskie krustojuma treniņi!

Spokey LOTUS + elliptiskais treniņa aparāts ir efektīvs mājas treniņš
LOTUS + ir lieliska izvēle tiem, kas nevēlas trenēties pilnā sporta zālē vai lietū un dod priekšroku trenēties mājās. Ar elliptisko krustojuma treniņa aparātu jūs varat trenēties jebkurā laikā! Pateicoties OPTIMIZED POWER tehnoloģijai, 7 kg vārpstas darbojas kā 8 kg ritenis, kas padara treniņu vēl efektīvāku un komfortablāku. Meklējamā pretestība ar astoņiem līmeņiem, manuālā regulēšana nodrošina gludu elliptiskā krustojuma treniņa darbību. Līmeņu skaits ļauj pielāgot pretestību atbilstoši jūsu pašreizējam stāvoklim, individuālajām vajadzībām vai treniņu plānam.

Spokey LOTUS + elliptiskais krustojuma treniņa aparāts ir mājas kardio aprīkojums, kas ir ideāli piemērots cilvēkiem, kuri vēlas nostiprināt visu ķermeni. Treniņa laikā tiek iesaistīti gan apakšējie, gan augšējie muskuļi, ar īpašu uzsvaru uz teļiem, sēžamvietu un plecu jostu. Krustojuma treniņa vingrinājumi ir līdzīgi vingrinājumiem uz stacionārās velosipēda, taču, pateicoties ierīces konstrukcijai, tie mazāk slodzes locītavām. Pateicoties tam, to var izmantot gan labā fiziskā formā esoši cilvēki, gan vecāka gadagājuma cilvēki vai rehabilitācijas procesā esoši cilvēki.

Kvalitāte un modernā tehnoloģija
Spokey LOTUS + elliptiskais treniņa aparāts ir neliela konstrukcija, kas izgatavota no augstākās kvalitātes materiāliem un ir ideāli piemērota mājas vingrinājumiem. Iebūvētie transportēšanas rullīši ļauj viegli pārvietot aprīkojumu. LOTUS + arī ļauj mērīt treniņa laiku, ātrumu, nobraukto attālumu, sadedzināto kaloriju skaitu vai kopējo nobraukumu. Pateicoties iebūvētajam sirds ritma sensoram, jums nav nepieciešami papildu ierīces, lai trenētos droši un efektīvi. Augsta izturība un izmantoto materiālu izvēle nodrošinās, ka aprīkojums kalpos gadus ilgi. Spokey LOTUS + elliptiskais treniņa aparāts ir aprīkots arī ar vietu ūdens pudelē!

  • Tam ir sistēma, kas ļauj atdarināt dabiskos kustību veidus skrienot,
  • ļauj pielāgot treniņu saviem vajadzībām, pateicoties 8 līmeņu pretestības regulēšanai,
  • tam ir 7 kg vārpsta priekšējā daļā, kas padara kāju pozīciju treniņa laikā vēl dabiskāku un palielina treniņa rezultātus. Turklāt, pateicoties
  • OPTIMIZED POWER tehnoloģijai, tas darbojas kā 8 kg svars!

*Translated using automatic translation tool

Reviews

Write a review for: Spokey Lotus Plus Elliptical Trainer Black/Red (929526)