prof.logo

Spokey Specus Horizontal Exercise Bike Black/Red (5944113)

SKU
242305
Ean
5902693286585
Special Price €291,99 was €381,15
Out of stock
Spokey Specus Horizontal Exercise Bike Black/Red (5944113)
Shipping methods:
Self-pickup - Ganību dambis 25D |
Receive from 23. till 24. May
Self-pickup | Not available
CONVENIENT SHOPPING
CONVENIENT SHOPPING
70.000+ PRODUCTS
100.000+
PRODUCTS
DELIVERY ALL OVER LATVIA
DELIVERY ALL OVER LATVIA
CLIENT SUPPORT
CLIENT SUPPORT

More Information

Manufacturer
Spokey
Model
SPECUS
Type
Horizontālie velotrenažieri
Control type
Elektroniskais
Flywheel mass (kg)
6kg
Maximum user weight (kg)
120kg
Load system
Magnētiskā
Load levels
8
Display
Display type
LCD
Data displays on the screen
Laiks, Ātrums, Attālums, Kalorijas, Pulss, Odometrs, Scan
Bottle holder
Adjustable seat height
Horizontally adjustable seat
Wheels for transportation
Weight (kg)
40.15kg
Length (cm)
145
Width (cm)
65.5
Height (cm)
114
Svītrkods
5902693286585

Details

Spokey SPECUS magnetic bike

Ar Spokey SPECUS horizontālā magnētiskā velosipēda palīdzību jūs uzlabosiet savu kondīciju, dedzināsiet kalorijas un nostiprināsiet muskuļus. Tas ir augstākās klases kardio aprīkojums, kas ir izstrādāts, lai nodrošinātu visērtāko vingrošanas pozīciju, ļaujot jums trenēties bez jebkādām slodzēm, kas saistītas ar jūsu paša svaru. Tas ļauj jums braukt visdrošākajā mugurkaula pozīcijā, proti, guļus stāvoklī. Tāpēc tas ir lielisks izvēles variants pieredzējušiem sportistiem, senioriem, cilvēkiem ar aptaukošanos, kā arī rehabilitācijai un traumām! Ērta sēdeklīte nodrošina maksimālu komfortu treniņa laikā.

Droši vingrojumi, neapgrūtinot mugurkaulu
Spokey SPECUS ir ergonomisks, augstākās klases horizontālais stacionārais velosipēds, kas pateicoties augstas kvalitātes materiālu, modernām tehnoloģiskām risinājumiem un unikālajam dizainam, padarīs katru treniņu par prieku. Tā parametri ļauj brīvi pielāgot iestatījumus atbilstoši pašreizējai formai un individuālajām vajadzībām. SPECUS ļauj regulēt sēdekļa attālumu no pedāļiem, tāpēc tas būs ideāli piemērots visu izmēru cilvēkiem. Ar papildu vietu telefonam vai planšetdatoram jūs varat trenēties vienlaicīgi un skatīties savus iecienītākos seriālus, filmas vai klausīties mūziku. Jūs kontrolēsiet treniņa efektus, izmantojot lielu konsoli, kas parāda treniņa laiku, ātrumu, nobraukto attālumu, dedzinātās kalorijas, pulsu un kopējo nobraukumu.

Izcilas komforta sajūtas treniņa laikā
Spokey SPECUS magnētiskais vingrošanas velosipēds atšķiras ar daudzām ērtībām salīdzinājumā ar standarta modeļiem, kas ietekmē vingrošanas kvalitāti, komfortu un efektivitāti. OPTIMIZED POWER tehnoloģija palielina 6 kg sveramo volānu veiktspēju, kas darbojas kā 8 kg sverams ritenis. Tā pretestību var kontrolēt ar 8 pakāpju regulēšanu, tāpēc neatkarīgi no tā, vai tikai sākat trenēties vai esat pieredzējis sportists, jūs varat pielāgot intensitāti saviem gaidām un pašreizējai stāvoklim. Vēl viena priekšrocība, ko piedāvā Spokey SPECUS stacionārais velosipēds, ir AUTOSLOW volāna automātiskā bremzēšanas sistēma, kas ļauj pakāpeniski un efektīvi samazināt ātrumu, beidzot treniņu.

Izgatavots mājas treniņiem
Spokey SPECUS ir ideāla alternatīva āra un sporta zāles treniņiem. Ar to jūs varat trenēties jebkurā laikā - tiem laikiem, kas jums ir piemēroti, neatkarīgi no laika apstākļiem. Tas darbojas ļoti klusi un lieliski iederēsies jebkurā interjerā. Tas sniegs jūsu telpai elegantu, nopietnu izskatu un padarīs jūsu sporta zāli pilnīgu.

*Translated using automatic translation tool

Reviews

Write a review for: Spokey Specus Horizontal Exercise Bike Black/Red (5944113)