prof.logo

Thrustmaster TCA Yoke Boeing Edition Gaming Yoke Black (4460210)

SKU
462582
Ean
3362934403065
Special Price €495,98 was €715,33
Out of stock
Thrustmaster TCA Yoke Boeing Edition Gaming Yoke Black (4460210)
Shipping methods:
Self-pickup - Ganību dambis 25D |
Receive from 22. till 23. May
Self-pickup | Not available
CONVENIENT SHOPPING
CONVENIENT SHOPPING
70.000+ PRODUCTS
100.000+
PRODUCTS
DELIVERY ALL OVER LATVIA
DELIVERY ALL OVER LATVIA
CLIENT SUPPORT
CLIENT SUPPORT

More Information

Manufacturer
Thrustmaster
Model
TCA Yoke Boeing Edition
Type
Spēļu Stūres
Compatibility
Windows, Xbox
Types of connections
USB
Gyroscope
Number of joysticks
1
Number of buttons
35
Vibration
Automatic steering wheel centering
Pedals
Color
Melna
Transmission
Size
300x390x380mm
D-pad
Fasteners included
Svītrkods
3362934403065

Details

TCA Yoke Boeing Edition ir aviācijas sistēma, kas ir oficiāli licencēta gan no Boeing, gan no Xbox, Xbox One un Xbox Series X|S. Tā ir arī saderīga ar PC. TCA Boeing Edition, Thrustmaster jaunā karoga civilās aviācijas sērija, ir produkta līnija, kas ļauj izmantot jaunākās tehnoloģijas ar ļoti specifisku mērķi: atdarināt dažādus vadības elementus, lidojuma kinematiku un sajūtas, ko pieredz īstie Boeing piloti, vadot 787 pasažieru lidmašīnu.

JŪTAS KĀ SAPNĪ
TCA Yoke Boeing Edition ir aviācijas sistēma, kas ir oficiāli licencēta gan no Boeing, gan no Xbox, Xbox One un Xbox Series X|S. Tā ir arī saderīga ar PC.

TCA Boeing Edition, Thrustmaster jaunā karoga civilās aviācijas sērija, ir produkta līnija, kas ļauj izmantot jaunākās tehnoloģijas ar ļoti specifisku mērķi: atdarināt dažādus vadības elementus, lidojuma kinematiku un sajūtas, ko pieredz īstie Boeing piloti, vadot 787 pasažieru lidmašīnu.

OFICIĀLI LICENCĒTS
Ar ikoniskiem elementiem no reālās aviācijas, TCA Yoke Boeing Edition ir oficiāli licencēts gan no Boeing, gan no Microsoft. Tas ir izstrādāts Xbox One un Xbox Series X|S, un ir saderīgs ar PC.

PIEKĀRTOTS PENDUL_R MEHĀNISMS
Thrustmaster piekārtotais PENDUL_R mehānisms atdarina sajūtas, izmantojot grīdas montētu pendulāro jūdzēju - tādus, kādi ir reālajās Boeing pasažieru lidmašīnās - jaunā un aizraujošā veidā. TCA Yoke Boeing Edition ir garš 8,3 collu / 21 cm braukšanas diapazons.

2 PAPILDUS ASIS
TCA Yoke Boeing Edition ir 2 papildu asis savā pamatnē, kas ļauj veikt dažādas manevrus - ieskaitot iespēju tieši pacelties bez gāzes sviras izmantošanas.

PILNĪGI DAUDZPUSĪGS
Jūdzes iekšējā struktūra ir 100% metāla, nodrošinot lielisku izturību un līdzsvarotu svaru sadali vadības elementos, kas ļauj panākt izcilu stabilitāti.

100% METĀLA KORPUS
Jūdzes iekšējā struktūra ir 100% metāla, nodrošinot lielisku izturību un līdzsvarotu svaru sadali vadības elementos, kas ļauj panākt izcilu stabilitāti.

REGULĒJAMAS SPRIEGUMA VĀRPSTAS
TCA Yoke Boeing Edition ļauj spēlētājiem regulēt iekšējo vārpstu skaitu (var izmantot 2 līdz 4 vārpstas vienlaicīgi). Tas ļauj lietotājiem iestatīt pretestības līmeni atbilstoši personīgajām vēlmēm, nodrošinot patiešām izcilu vadību.

*Translated using automatic translation tool

Reviews

Write a review for: Thrustmaster TCA Yoke Boeing Edition Gaming Yoke Black (4460210)