prof.logo

Fasādes Apmetums Gatavais Dispersijas Caparol AmphiSilan Fassadenputz Fein Base 1 25kg (988738)

Preces Kods
509419
Ean
4002382051485
€3,24/kg
Īpaša cena €80,92 /gab. Parastā cena €107,69
In stockPiegādātāja noliktavā
Pērkot uzreiz
Uz nomaksu
Nomaksa - Inbank
Nomaksa ir pieejama no €75,00 līdz €10000,00 Vairāk
mēneši
Fasādes Apmetums Gatavais Dispersijas Caparol AmphiSilan Fassadenputz Fein Base 1 25kg (988738)
€80,92
Saņemšanas veidi:
Pašizvešana - Ganību dambis 25D | BEZMAKSAS
Saņemiet no 1. līdz 2. maijam
Pašizvešana | Nav pieejams
Piegāde ar kurjeru | no €12.99
Saņemiet no 3. līdz 7. maijam
Piegāde ar kurjeru | No 10kgPiegāde ar kurjeru | Nav pieejama
ĒRTI IEPIRKTIES
ĒRTI IEPIRKTIES
70.000+ PRECES
100.000+
PRECES
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
KLIENTU ATBALSTS
KLIENTU ATBALSTS

Produkta informācija

Svars (kg)
25kg
Tips
Gatavais apmetums
Sastāvs
Silikona
Patēriņš kg/m2
1.5kg/m2
Zīmols
Caparol
Svītrkods
4002382051485

Papildus apraksts

Pielietojums
Lietošanai gatavs, strukturējams silikona sveķu apmetums ar 1 mm graudu izmēru, kas paredzēts minerālām un organiskām sienu un griestu virsmām ārpus telpām. Var izmantot gludu un smalku fasādes virsmu izveudei Capatect fasādes sistēmu ietvaros.

Īpašības

  • Smalka strukturā
  • Augsta ūdens tvaiku caurlaidība
  • Ūdens atgrūdošs
  • Viegls iestrādē
  • Atšķaidāms ar ūdeni
  • Paaugstināta noturība pret sēnītēm un aļģēm

Pamatnes sagatavošana
Pamatnei ir jābūt līdzenai, tīrai, sausai, cietai, nestspējīgai un bez saķeri mazinošām vielām. Ievērot Vispārīgos tehniskos līguma nosacījumus celtniecības darbiem (VOB), C daļu, DIN 18363 nod.3.

Emaljas, dispersijas krāsas vai mākslīgo sveķu apmetuma pārklājumus, kā arī minerālos pārklājumus ar vāju nestspēju pilnībā noņemt. Noturīgus minerālos pārklājumus notīrīt sausā vai mitrā veidā.

Pelējuma, sūnu vai aļģu skartās virsmas tīrīt ar augstspiediena ūdens strūklu, ievērojot normatīvajos aktos noteiktās prasības. Pēc tam apstrādāt ar gruntējošu biocīdu šķīdumu - Caparol Capatox un ļaut pilnībā nožūt. Industrijas izplūdes gāzu vai sodrēju notraipītas virsmas tīrīt ar augstspiediena ūdens strūklu, pievienojot piemērotu tīrīšanas līdzekļus un ievērojot normatīvajos aktos noteiktās prasības.

Ja apmetuma graudu izmērs ir < 2,0 mm, var būt nepieciešama papildu pamatnes apmetuma apstrāde.

Uzklāšanas metode
Ar nerūsējoša tērauda ķelli vai piemērotu smalkā apmetuma smidzināšanas aprīkojumu vienmērīgi uzklāt apmetumu uz virsmas. Nekavējoties izlīdzināt līdz grauda biezumam un noņemt lieko masu. Vienmērīgi strukturēt ar plastmasas ķelli, poliuretāna rīvdēli plāksni. Darbarīku izvēle ietekmē virsmas raupjumu, tādēļ strukturējot, visai virsmai, izmantot viena veida darbarīkus.

Strādājot smidzināšanas tehnikā, iekārtas sprausla jāizvēlas atbilstoši grauda izmēram (ja tehnikas ražotājs nav noteicis citādi - sprauslas lielums = grauda lielums x 4). Darba spiedienam jābūt 0,3–0,4 MPa (3–4 bar) robežās. Strādājot smidzināšanas tehnikā, sevišķi rūpīgi jāseko līdzi tam, lai materiāls tiktu uzklāts vienmērīgi, un jānovērš pārklājuma sabiezinājuma veidošanās sastatņu salaidumu vai starpstāvu vietās. Lai panāktu vienmērīgu struktūru, blakus esošās virsmas vienmēr jāapstrādā vienam un tam pašam meistaram. Tā iespējams novērst struktūras izmaiņas dažādu „rokrakstu” dēļ. Lai izvairītos no nevienmērīgu joslu veidošanās (it seviški uz lielām virsmām), nodrošināt iestrādi „mitrs uz mitra” - pietiekamam meistaru skaitam strādājot visos sastatņu līmeņos.

Sakarā ar dabiskas izcelsmes pildvielām un granulātu, iespējamas nelielas krāsu toņu svārstības. Tādēļ blakus esošām virsmām izmantot tikai vienas ražošanas partijas materiālu, vai ja ir jālieto dažādu ražošanas partiju materiāli, pirms iestrādes tos savā starpā sajaukt. Capatect AmphiSilan Fassadenputz FEIN nav piemērots horizontālām virsmām, kas pakļautas stāvoša ūdens iedarbībai.

Atsauksmes

Rakstīt atsauksmi par: Fasādes Apmetums Gatavais Dispersijas Caparol AmphiSilan Fassadenputz Fein Base 1 25kg (988738)