prof.logo

Minerālais Apakšējais Apmetums Caparol Standard Putz 25kg (1015725)

Preces Kods
509437
Ean
4751014670289
€0,25/kg
Īpaša cena €6,34 /gab. Parastā cena €9,68
In stockPiegādātāja noliktavā
Pērkot uzreiz
Uz nomaksu
Nomaksa - Inbank
Nomaksa ir pieejama no €75,00 līdz €10000,00 Vairāk
mēneši
Minerālais Apakšējais Apmetums Caparol Standard Putz 25kg (1015725)
€6,34
Saņemšanas veidi:
Pašizvešana - Ganību dambis 25D | BEZMAKSAS
Saņemiet no 1. līdz 2. maijam
Pašizvešana | Nav pieejams
Piegāde ar kurjeru | no €12.99
Saņemiet no 3. līdz 7. maijam
Piegāde ar kurjeru | No 10kgPiegāde ar kurjeru | Nav pieejama
ĒRTI IEPIRKTIES
ĒRTI IEPIRKTIES
70.000+ PRECES
100.000+
PRECES
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
KLIENTU ATBALSTS
KLIENTU ATBALSTS

Produkta informācija

Svars (kg)
25kg
Tips
Minerālais apmetums
Krāsa
Pelēka
Sastāvs
Minerālais
Patēriņš kg/m2
1.45kg/m2/mm
Zīmols
Caparol
Svītrkods
4751014670289

Papildus apraksts

Ārdarbu un iekšdarbu apmetums iestrādei mehāniski vai ar rokām, kā arī apmetums zem dekoratīvajiem apmetumiem dažāda veida un lietojuma telpās. Uzklājams uz māla un silikāta ķieģeļiem, betona, keramzīta virsmām, uz šūnbetona bloku sienām kā arī vecu, stabilu kaļķa- cementa bāzes apmetumu atjaunošanai. Paredzēts sienu, kolonnu un griestu virsmām.

Īpašības

  • Mehāniski izturīgs
  • Piemērots minerālām pamatnēm
  • Tvaika caurlaidīgs
  • Viegli, ērti iestrādājams un formējams
  • Paredzēts iestrādei mehanizēti un ar rokām
  • Max. slāņa biezums vienā piegājienā 25mm
  • Uzklājams vienā un vairākās kārtās
  • Materiāla bāze
  • Minerālās saistvielas un pildvielas, modificējošas piedevas

Piemērotas pamatnes
Keramikas, silikāta, betona, keramzīta virsmas, šūnbetona bloku sienas vai nestspējīgas veca kaļķakmens vai cementa-kaļķa javu virsmas. Pamatnei jābūt tīrai, sausai, līdzenai, stingrai, nestspējīgai, bez saķeri mazinošām vielām un apledojuma.

Pamatnes sagatavošana
Bojāta, nolobījusies krāsa un apmetums jānoņem. Atslānojušās apmetuma daļas, kurās jūtami dobumi (lokāls atdalījums) pirms tālākas apstrādes jānoņem līdz stingrai pamatnei un jāsalabo. Uz virsmām ar normālu uzsūktspēju, pēc iespējamas mitrināšanas, uzklāj pirmo apmetuma slāni saķeres uzlabošanai, vienmērīgi pārklājot apmēram 50% no virsmas. Nākamo kārtu uzklāj pēc principa "mitrs uz mitra”, t.i. uz apžuvuša, bet ne pilnībā nožuvuša. Virsmas ar augstu uzsūktspēju iepriekš gruntēt un arī uzklāt pirmo apmetuma slāni saķeres uzlabošanai. Uz virsmām ar labu saķeri (piem., jaunas keramiskās virsmas) ir pieļaujams klāt apmetumu bez sākotnējā apmetuma slāņa saķeres uzlabošanai. Visos stūros un malās, kompensācijas šuvēs izmantot atbilstošus apmetuma profilus. Jebkuru esošo pārklājumu saderība ar līmjavu ir jāpārbauda ekspertam.

Materiāla sagatavošana
Apmetumu visefektīvāk ir uzklāt ar atbilstošām javas pievades un padeves mašīnām. Iespējams arī izmantot javu maisītāju un gliemežpārvada sūkni vai virzuļsūkni. Ja apmetums tiek klāts ar rokām, to var samaisīt ar betona maisītāju vai ar mikseri. 25 kg apmetuma iejaukšanai ir nepieciešami aptuveni 5-5,5 l ūdens (atkarībā no nepieciešamās konsistences un uzklāšanas veida). Pēc sākotnējas iejaukšanas, maisījumu atstāj nobriešanai apt. 3-5 min un atkārtoti pārmaisa. Ja apmetums tiek klāts mehāniski, tad ūdens daudzums ir jānosaka eksperimentāli. Maisīšanas ilgums, izmantojot mikseri, ir apmēram 5 min. Kad java sākusi saistīties, nedrīkst pievienot ūdeni, lai pagarinātu atvērības laiku.

Patēriņš
Apm. 1,45 kg/m2/mm. Šīs patēriņš neparedz materiāla zudumus, kas radušies darba gaitā. Nosakot faktisko patēriņu, jāņem vērā objektīvi darba veikšanas apstākļi.

Atsauksmes

Rakstīt atsauksmi par: Minerālais Apakšējais Apmetums Caparol Standard Putz 25kg (1015725)