prof.logo

Perforators Festool BHC 18 Basic, Bez Akumulatora Un Lādētāja 18V (576511)

Preces Kods
289973
Ean
4014549360972
Īpaša cena €350,98 Parastā cena €524,50
Jau izpārdots
Perforators Festool BHC 18 Basic, Bez Akumulatora Un Lādētāja 18V (576511)
Saņemšanas veidi:
Pašizvešana - Ganību dambis 25D |
Saņemiet no 25. maija līdz 1. jūnijam
Pašizvešana | Nav pieejams
ĒRTI IEPIRKTIES
ĒRTI IEPIRKTIES
70.000+ PRECES
100.000+
PRECES
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
KLIENTU ATBALSTS
KLIENTU ATBALSTS

Produkta informācija

Zīmols
Festool
Modelis
BHC 18 Basic
Tips
Akumulatora perforatori
Elektroapgāde
Akumulators
Akumulators komplektā
Lādētājs komplektā
Apgriezienu skaits tukšgaitā
0-1100
Maksimālais griezes moments (Nm)
25Nm
Elektriskā dzinēja tips
Bezoglīšu motors
Ātrumu skaits
1
Triecienu skaits minūtē
4895
Trieciena spēks (J)
1.8J
Uzgaļu komplekts
Sānu rokturis
Maksimālais urbšanas diametrs betonā (mm)
18mm
Apgaismojums
Svars (kg)
1.9kg
Svītrkods
4014549360972

Papildus apraksts

Kompakta spēka pakete.Urbj ar maksimālu jaudu.
Ar vibrāciju slāpēšanu, ergonomisku C veida formu un tikai 2,5 kg svaru (iesk. 4,0 Ah Li-HighPower Compact akumulatoru bloku) akumulatora perforators BHC 18 apvieno maksimālu jaudu ar niecīgu svaru – spēcīgai un vieglai urbšanai arī viscietākajos materiālos. Bezsuku EC-TEC motors, kuram nav vajadzīga apkope, padara to izturīgu un jaudīgu: ar neparasto triecienenerģiju BHC 18 spēcīgi veic urbšanu betonā, akmenī un mūrī. Turklāt integrētais vibrāciju slāpētājs uzņem triecienu enerģiju, pirms tā nonāk līdz rokām. Urbšanai bez putekļiem ar urbšanas putekļu sprauslu Bluetooth® akumulatoru bloks automātiski ieslēdz pieslēgto CLEANTEC mobilo nosūcēju, tiklīdz ir ieslēgts instruments.

Mazs svars, maksimāla jauda: pateicoties spēcīgam EC-TEC motoram un kompaktai konstrukcijai. Nenogurdinoša strādāšana: vibrāciju slāpētājs uzņem triecienu enerģiju, pirms tā nonāk līdz rokām
Ārkārtīgi izturīgs: bezsuku EC-TEC motors, kam nav nepieciešama apkope, ilgam kalpošanas laikam. Individuāla akumulatora jauda: maksimālam vieglumam neilgiem un mazākas slodzes darbiem ar 3,1 Ah Compact akumulatoru bloku. Vai arī pilnai jaudai un izturībai ar 4,0 Ah Li-HighPower Compact akumulatoru bloku. Arī bez trieciena: iespējama trieciena atslēgšana, piemēram, urbjot flīzes. Ērta sūkšana: izmantojot Bluetooth® funkciju, akumulatoru bloks komunicē ar CLEANTEC mobilā nosūcēja Bluetooth® moduli (CT 26/36/48 ir pieejams kā piederums, CT MINI I un MIDI I jau ir iebūvēts) un automātiski ieslēdz mobilo nosūcēju, tiklīdz ir ieslēgts akumulatora instruments. Īpaši izturīgi: Vienalga, ar kuru akumulatoru bloku kombinējat savu pamatversiju, pateicoties augstvērtīgiem akumulatoru elementiem, mūsu akumulatoru bloki ir īpaši ilgmūžīgi. Protams, ka tiem ir pieejams visaptverošs Festool serviss. Iekļauts visaptverošs bezmaksas remonts. Ātri, pamatīgi un – absolūti unikāli arī akumulatoru blokiem un lādētājiem: pirmajos trīs gados bez maksas.

Maksimāla jauda, urbjot cietākajos materiālos:
Bezsuku EC-TEC motors ir ļoti izturīgs, jaudīgs un neprasa nekādu apkopi.Kombinācijā ar triecienmehānismu tiek nodrošināts milzīgs trieciena spēks, ar kuru izdodas urbt betonā, akmenī un mūrī ātri un spēcīgi.

Smagu darbu padara tik vieglu, cik vien iespējams:
BHC pārliecina ar neuzveicamu svara un jaudas attiecību un optimālu svara sadalījumu. C veida konstrukcija, izcilā ergonomija un vibrāciju slāpēšana nodrošina slodzes noņemšanu darba laikā.

Pilnībā automātiska nosūkšana:
Kombinācijā ar uzgali urbšanas putekļu savākšanai un Festool Bluetooth® akumulatoru bloku strādājiet, saudzējot veselību: izmantojot Bluetooth®, akumulatoru bloks komunicē ar CLEANTEC mobilā nosūcēja Bluetooth® moduli (CT 26/36/48 ir pieejams kā piederums, CT MINI I un MIDI I jau ir iebūvēts) un automātiski ieslēdz mobilo nosūcēju, tiklīdz ir ieslēgts akumulatora instruments.

Strādāšana tikpat kā bez noguruma, arī strādājot virs galvas
BHC pārliecina ar neuzveicamu svara un jaudas attiecību, izcilu ergonomiju, kompaktu C veida konstrukciju un līdzsvarotu svara sadalījumu.

Vienkārši sakari
Izmantojot Bluetooth® funkciju, akumulatoru bloks komunicē ar CLEANTEC mobilā nosūcēja Bluetooth® moduli (CT 26/36/48 ir pieejams kā piederums, CT MINI I un MIDI I jau ir iebūvēts) un automātiski ieslēdz mobilo nosūcēju, tiklīdz ir ieslēgts akumulatora instruments.Tā Jūs varat izmantot visas priekšrocības, ko sniedz Festool bezputekļu sistēma, arī strādājot ar perforatoru kombinācijā ar uzgali urbšanas putekļu savākšanai.

Saudzē locītavas
Vibrāciju slāpētājs uzņem triecienu enerģiju un amortizē to, pirms tā pāriet uz rokām. Strādāšanai, saudzējot veselību.

Iespēja izslēgt trieciena funkciju
Ideāli, piemēram, urbjot flīzes.

Precīzam darbam
Augstvērtīga versija precīzai leņķu zāģēšanai no -60° līdz + 60° kombinācijā ar vadotni un rokas ripzāģi.​

Precīza urbšana
Ar inovatīvajiem SDS triecienurbjiem, pateicoties 90° asai centrēšanas smailei, iespējama precīza darba sākšana. Cietsakausējuma metāla galva nodrošina īpaši ilgu kalpošanas laiku, jo īpaši urbjot armētā betonā..

Dziļuma atdure
Var uzstādīt virs papildu roktura.

LED apgaismojums
Darbinot galveno slēdzi, tiek ieslēgts automātisks apgaismojums, kas palīdz strādāt precīzi arī tumšos stūros.

Darbs ar nosūcēju
Urbšana bez putekļiem un atlikumiem, kā arī drošs satvēriens: pateicoties urbja putekļu sprauslai un patentētajai divkameru sistēmai, varat bez piepūles urbt caurumus ar diametru līdz 12 mm grīdās, sienās un griestos. Elastīgs savienojuma elements nodrošina optimālu šļūtenes novietojumu, un putu gumijas paliktnis droši notur ierīci vietā arī uz nelīdzenām virsmām.

Atsauksmes

Rakstīt atsauksmi par: Perforators Festool BHC 18 Basic, Bez Akumulatora Un Lādētāja 18V (576511)