prof.logo

Akumulatora Skrūvgriezis/Urbjmašīna Festool C 18-Basic, 18V + Dāvanā Akumulators BP 18 Li 4.0 HPC-ASI (577050)

Preces Kods
268250
Ean
4014549391518
Īpaša cena €267,98 Parastā cena €399,40
In stockPiegādātāja noliktavā 6 gab.
Pērkot uzreiz
Uz nomaksu
Nomaksa - Inbank
Nomaksa ir pieejama no €75,00 līdz €10000,00 Vairāk
mēneši
Akumulatora Skrūvgriezis/Urbjmašīna Festool C 18-Basic, 18V + Dāvanā Akumulators BP 18 Li 4.0 HPC-ASI (577050)
€267,98
Saņemšanas veidi:
Pašizvešana - Ganību dambis 25D | BEZMAKSAS
Saņemiet no 25. maija līdz 1. jūnijam
Pašizvešana | Nav pieejams
Pakomāts | €2.99
Saņemiet no 27. maija līdz 6. jūnijam
Pakomāts | Nav pieejams
Piegāde ar kurjeru | no €6.99
Saņemiet no 27. maija līdz 6. jūnijam
Piegāde ar kurjeru | No 10kgPiegāde ar kurjeru | Nav pieejama
ĒRTI IEPIRKTIES
ĒRTI IEPIRKTIES
70.000+ PRECES
100.000+
PRECES
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
KLIENTU ATBALSTS
KLIENTU ATBALSTS

Produkta informācija

Zīmols
Festool
Modelis
C 18-Basic
Tips
Akumulatora skrūvgrieži, Akumulatora urbjmašīnas
Elektroapgāde
Akumulators
Akumulators komplektā
Akumulatoru skaits
1
Lādētājs komplektā
Akumulatora tips
Li-ion
Akumulatora ietilpība (ah)
4.0Ah
Elektriskā dzinēja tips
Bezoglīšu
Apgriezienu skaits tukšgaitā
0-1500
Maksimālais griezes moments (Nm)
45Nm
Ātrumu skaits
2
Āmura režīms
Patronas diametrs (mm)
1.5-13mm
Uzgaļu komplekts
Maksimālais urbšanas diametrs kokā (mm)
40mm
Maksimālais urbšanas diametrs tēraudā (mm)
13mm
Apgaismojums
Komplektā soma/koferis
Svars (kg)
1.5kg
Svītrkods
4014549391518

Papildus apraksts

Forma: unikāla. Galviņa: nomaināma.
Maksimāli ērtai urbšanai un skrūvēšanai: pilnībā elektroniskā griezes momenta regulēšana, CENTROTEC ātrās nomaiņas sistēma, leņķa un ekscentra adapteris, kā arī dziļuma ierobežotājs atrisina ikvienu problēmu urbšanas un skrūvēšanas darbu laikā. Pateicoties kombinācijai, ko veido Li-HighPower akumulatora bloks un bezsuku EC-TEC motors, kam nav nepieciešama apkope, akumulatora urbjmašīna C 18 ir viegla, ilgmūžīga un izturīga. Bezrūpīgai ikdienas dzīvei bezvadu skrūvgrieži un akumulatoru komplekti ir pilnībā nodrošināti ar Festool servisa pakalpojumiem. Pieejama ar unikālo C veida konstrukciju vai – atkarībā no individuālajām vēlmēm – ar T veida konstrukciju kā T 18+3.

Regulēšana no skrūvēšanas uz urbšanu, nemainot regulēto griezes momentu. Pārdomāti adapteri un CENTROTEC instrumentu ātrās nomaiņas sistēma visiem lietojumiem: leņķa un ekscentra adapteris, kā arī dziļuma ierobežotājs. Akumulatora urbjmašīnas FastFix ligzda zibenīgai adapteru nomaiņai bez instrumentiem. Bezogļu EC TEC motors, kuram nav jāveic apkope, nodrošina ilgu darbmūžu, izturību un jaudu. Akumulatora skrūvgriezim un akumulatoru blokam ir pieejami visaptveroši Festool servisa pakalpojumi. Jūtami vieglāks pat ar pilnu jaudu – Li-HighPower akumulatoru bloks ar pret stipru strāvu izturīgiem elementiem. Veido ideālu kombināciju ar Li-HighPower akumulatoru bloku: tas sver nepilnus 600 gramus un vienlaikus ir par 20 % vieglāks un par 50 % kompaktāks nekā standarta 5,2 Ah akumulatoru bloks. Pilnībā elektroniska griezes momenta regulēšana un atslēgšana precīzai skrūvēšanai. Unikālās C veida konstrukcijas pārliecinošā ergonomika: īsa, viegla un ar optimālu smagumcentra novietojumu. Lai būtu vienkāršāk transportēt skrūvgriezi Systainer³ no darbnīcas līdz būvobjektam, transportlīdzekļa aprīkojumā var perfekti integrēt bott. Systainer³ ir savstarpēji saderīgi un savienojami ar visiem iepriekšējo paaudžu Systainer, mobilajiem nosūcējiem un daudziem citiem sistēmas piederumiem, piemēram, ratiņiem vai mobilo darbnīcu.

Bieža nomaiņa ir vienkārša.
Lielāku ātrumu urbjot un skrūvējot nodrošina CENTROTEC ātrās nomaiņas sistēma, leņķa un ekscentra adapteris un dziļuma ierobežotājs. Pateicoties praktiskai slēdža atmiņas funkcijai, regulētais griezes moments saglabājas arī pēc regulēšanas no urbšanas uz skrūvēšanu.

Forma: unikāla. Saturs: atjautīgs.
Pateicoties kompaktai, ergonomiskai C veida konstrukcijai, perfekti ieguļ plaukstā Ideāli darbojas kopā ar Li-HighPower Compact akumulatoru: tas samazina svaru, bet ne jaudu. EC TEC bezkontaktu motors, kuram nav vajadzīga apkope, vienmēr patērē tikai tik daudz enerģijas, cik attiecīgi ir vajadzīgs skrūvējot, tādējādi ar vienu akumulatora uzlādi spēj darboties vēl ilgāk.

Drošība garantēta.
Protams, ka akumulatora skrūvgriezim un akumulatoru blokam ir pieejami visaptveroši Festool servisa pakalpojumi.

Inteliģenta motora vadība
Bezsuku EC-TEC motors nenodilst un pārvērš akumulatora enerģiju par optimālu jaudu tikpat kā bez zaudējumiem. Elektroniskā motora vadība garantē arī maksimāli ilgu ekspluatācijas laiku. Mikroprocesori pārrauga un kontrolē motora, elektronikas un akumulatora temperatūru, spriegumu un strāvas patēriņu.

Izturīgs un ārkārtīgi viegls
Akumulators Li-HighPower Compact nodrošina pilnu jaudu, bet sver ievērojami mazāk. Lai nodrošinātu vēl lielāku izturību, bezsuku motors EC-TEC, kam nav nepieciešama apkope, patērē tikai tik daudz enerģijas, cik nepieciešams katram skrūvēšanas uzdevumam.

Precīzs darbs
Tā kā rokturis ir novietots uz urbšanas un skrūvēšanas ass, parocīgais un nevainojami līdzsvarotais C formas dizains sniedz iespēju novietot ierīci ar augstu precizitāti.

Īpaši mobilais ar transportlīdzekļa integrāciju
Systainer³ produktiem paredzēto skrūvgriezi var viegli transportēt no darbnīcas uz būvlaukumu, ievietojot to sistēmas bott transportlīdzekļu aprīkojumā. Systainer³ produkti ir savstarpēji saderīgi, un tos var savienot ar visu iepriekšējo paaudžu Systainer produktiem, mobilajiem putekļu sūcējiem un daudziem citiem sistēmas piederumiem, piemēram, rullīšu dēļiem vai mobilo darbnīcu.

 

Atsauksmes

Rakstīt atsauksmi par: Akumulatora Skrūvgriezis/Urbjmašīna Festool C 18-Basic, 18V + Dāvanā Akumulators BP 18 Li 4.0 HPC-ASI (577050)