prof.logo

Celtniecības Putekļu Sūcējs Festool CTL 36 E AC, Melns/Balts/Zaļš (574958)

Preces Kods
282786
Ean
4014549283127
Īpaša cena €965,98 Parastā cena €1457,32
In stockPiegādātāja noliktavā 3 gab.
Pērkot uzreiz
Uz nomaksu
Nomaksa - Inbank
Nomaksa ir pieejama no €75,00 līdz €10000,00 Vairāk
mēneši
Celtniecības Putekļu Sūcējs Festool CTL 36 E AC, Melns/Balts/Zaļš (574958)
€965,98
Saņemšanas veidi:
Pašizvešana - Ganību dambis 25D | BEZMAKSAS
Saņemiet no 20. līdz 29. maijam
Pašizvešana | Nav pieejams
Piegāde ar kurjeru | no €10.99
Saņemiet no 22. maija līdz 3. jūnijam
Piegāde ar kurjeru | No 10kgPiegāde ar kurjeru | Nav pieejama
ĒRTI IEPIRKTIES
ĒRTI IEPIRKTIES
70.000+ PRECES
100.000+
PRECES
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
KLIENTU ATBALSTS
KLIENTU ATBALSTS

Produkta informācija

Zīmols
Festool
Modelis
CTL 36 E AC
Tips
Celtniecības putekļu sūcēji
Tvertnes tips
Ar maisu
Tīrīšanas veids
Sausā un mitrā tīrīšana
Mazgāšanas funkcija
Krāsa
Melna/Balta/Zaļa
Elektroapgāde
Elektrotīkls
Jaudas regulēšana
Vada garums (m)
7.5m
Automātiska vada savākšana
Putekļu ietilpība (l)
36/34l
Pilnas putekļu tvertnes indikators
HEPA filtrs
Tīrīšana ar tvaiku
Piemērots cilvēkiem ar alerģiju
Uzgalis spraugām
Uzgalis mēbelēm
Caurules veids
Teleskopiskā
Tālvadības pults
Trokšņu līmenis (dB)
71
Jauda (w)
1200
Svars (kg)
15kg
Augstums (cm)
59.6
Platums (cm)
36.5
Svītrkods
4014549283127

Papildus apraksts

Vairs nekādu aizsērējušu filtru – jo automātiskā galvenā filtra tīrīšanas sistēma AUTOCLEAN (AC) uztur filtru tīru un nodrošina pastāvīgi lielu sūkšanas jaudu. CLEANTEC CTL 36 AC ar 36 l tvertnes ietilpību nodrošina lielu uzkrāšanas tilpumu un daudzpusību, pateicoties plašajai tvertnes ģeometrijai. Putekļu sūcējs ir aprīkots ar grozāmiem ritentiņiem un aizmugurējiem riteņiem, kas nodrošina tam izcilu mobilitāti. Un arī ar stāvbremzi, kas ļauj to droši novietot uz jebkuras virsmas, kā arī nodrošina stabilitāti pārvadāšanas laikā transporta līdzekļos. Putekļu sūcēja galvā iebūvētais plakanais filtrs ļauj ļoti efektīvi izmantot putekļu sūcēja iekšējo tilpumu: tāpēc tvertnes bruto tilpums un neto tilpums ir gandrīz identiski. Īpaši kompaktā augstas veiktspējas turbīna nodrošina atbilstošu uzsūkšanas jaudu. Putekļu sūcējs veido gaisa tilpuma plūsmu 3900 l/min, tāpēc, tam darbojoties, pāri nepaliek nekas cits, kā vien tīrs gaiss. Atļauts lietot L klases putekļu savākšanai.

  • Automātiska galvenā filtra attīrīšana AUTOCLEAN ar vienmērīgi iestatāmiem attīrīšanas intervāliem nemainīgi augstai sūkšanas jaudai
  • Individuāli papildināms ar papildu kontaktligzdu, pneimatisko vai Bluetooth® moduli putekļu sūcēja ieslēgšnai ar tālvadības pulti vai Bluetooth® akumulatoru
  • Optimāls tvertnes tilpuma izmantojums – bruto tilpums atbilst neto tilpumam
  • Gluda sūkšanas šļūtene un optimizēts SYS stiprinājuma panelis ar kabeļa uztīšanas mehānismu un funkciju T-LOC ērtai Systainer novietošanai uz mobilā nosūcēja
  • Antistatikas funkcija: aizsardzībai pret statisko uzlādi darba laikā
  • Vēl intensīvāka tīrīšana ar aizvaru ComfortClean (piederums)
  • Systainer fiksēšana ar SYS stiprinājuma paneli
  • Šļūtenes novietne un kabeļa uztīšanas mehānisms lielākai kārtībai un drošībai
  • Optimāli izmantojamais SELFCLEAN filtra maisa tilpums tvertnē nodrošina ekonomiskumu
  • ar AUTOCLEAN funkciju

Vislabākais rezultāts ātrāk:
Nemainīgi augsta sūkšanas jauda, garāki darba intervāli un liela laika ekonomija ar automātisku filtra attīrīšanu.

Ērti un droši:
Viens grozāmais slēdzis visiem regulējumiem: tīrīšanas intervālu garums, spontānā attīrīšana vai automātiska beigu tīrīšana pēc izslēgšanas.

Lieliski kā sistēmas daļa:
SYS panelī var iestiprināt Systainer un SORTAINER. Pieslēgvietu sistēma 3 papildus moduļiem – elektrorozetei, pneimatiskajam slēdzim un vadībai no EAA.

Filtra tīrīšana. Automātiski
AUTOCLEAN (AC) automātiski iztīra galveno filtru. Tāpēc sūkšanas jauda vienmēr ir liela. Priekšrocības: ietaupīts laiks, ilgāki darba intervāli un mazāk uzturēšanas darbu, ilgāks darbmūžs un ietaupītas izmaksas.

Manuāla tīrīšana
Varat iztīrīt pat stipri aizsērējušus filtrus: kad konteinera ieeja tiek manuāli aizvērta ar ComfortClean blīvi, rodas jaudīgs vakuums, kas iztīra filtru ar maksimālu spēku.

Pielāgošana atbilstoši prasībām
Ar rotācijas slēdzi tīrīšanas intervālus var regulēt bez ierobežojuma: 0 = tīrīšana izslēgta, 2 min., 1 min., 30 sek. un 15 sek. Jo īsāki intervāli, jo intensīvāka tīrīšana. Ja izvēlēts iestatījums “AUTO”, uzreiz pēc iekārtas izslēgšanas tiek automātiski sākta filtra galīgā tīrīšana. Iestatījums “AC” nekavējoties aktivizē tīrīšanas procesu.

Droša transportēšana
Konteinerā Systainer, SORTAINER un instrumentu kastē SYS esošos piederumus un instrumentus var ātri un ērti pievienot sūcējam SYS dokā, izmantojot T-LOC sistēmu.

Viss teicamā kārtībā
Strāvas kabelis un sūkšanas šļūtene akurāti un stingri glabājas iebūvētajā Festool šļūtenes turētājā, kas padara transportēšanu ērtu.

Vienkāršs un elastīgs
Gluds, elastīgs un ārkārtīgi izturīgs risinājums. Jums patiks gludā sūkšanas šļūtene, kuru raksturo uzlabotas lietošanas iespējas un ilgāks kalpošanas laiks. Tā slīd pāri jebkurai malai un ir veidota atbilstoši konusveida ģeometrijai, kas uzlabo sūkšanas kapacitāti.

Turbo kabeļa uztīšanas mehānisms
Kabeļa noņemšana ir ātra un vienkārša, pateicoties viedam locīšanas mehānismam.

Liela sūkšanas jauda
Ārkārtīgi jaudīgs, kompakts un viegls risinājums: turbīna ar lielu veiktspēju nodrošina ievērojami lielāku sūkšanas jaudu un aizņem ļoti maz vietas.

Neplīstošs audekla filtra maiss
Filtra maisi no vilnas nodrošina pašattīrīšanos, jo pēc sūcēja izslēgšanas tie saplok. Šis efekts SELFCLEAN garantē nemainīgi augstu sūkšanas jaudu, līdz maiss ir pilnībā piepildīts.

Atkritumu maisiņš
Ideāli piemērots risinājums putekļu sūcējiem ar AUTOCLEAN, piemēram, raupju netīrumu un skaidu sūkšanai. Utilizācija bez putekļiem, izmantojot vienreizlietojamā maisa slēgu.

Drošs transportēšanai
Bloķēšanas bremze notur sūcēju vietā. Lielie riteņi neļauj sūcējam apgāzties. Riteņus var pagriezt, un materiāls, no kura tie izgatavoti, ir izturīgs pret nodilumu. Sūcēja smaguma centra atrašanās vietas dēļ to var viegli pārnēsāt.

Liela ietilpība
Integrētais plakanais filtrs un konteinera gludā iekšējā virsma ļauj filtra maisam brīvi atlocīties. Tas sniedz iespēju vienmērīgi piepildīt maisu, izmantojot gandrīz 100% no filtra maisa tilpuma.

Papildināšanas iespējas
Atkarībā no prasībām putekļsūcēju var aprīkot ar papildu moduļiem. Piemēram, saspiestā gaisa modulis, kontaktligzda ar pastāvīgu pieslēgumu, kontaktligzda ar ieslēgšanas/izslēgšanas automātiku, EAA vai Bluetooth® moduli.

L klases putekļu savākšanai
Sūcējs ir apstiprināts lietošanai ar L klases putekļiem. Tas ir piemērots kaitīgu putekļu sūkšanai, ievērojot robežvērtības > 1 mg/m³. Sūcējam ir liela, sarkana etiķete, uz kuras norādīta putekļu klase.

Daudzpusīgas izmantošanas iespējas
Putekļiem, netīrumiem un ūdenim. Absorbējot ūdeni, atduris LevelStop laicīgi izslēdz piedziņu un aizsargā motoru. Mitro filtru var uzstādīt ar dažām vienkāršām rokas kustībām.

  • Putekļiem ar robežvērtībām > 1 mg/m³
  • Daudzveidīgs lietojums un tīrība darbnīcā, pateicoties kompaktai konstrukcijai
  • Piemērots elektrisko instrumentu nosūkšanai, pateicoties iebūvētajai automātiskajai ieslēgšanas/izslēgšanas sistēmai
  • Piemērots slapjajai un sausajai sūkšanai

Atsauksmes

Rakstīt atsauksmi par: Celtniecības Putekļu Sūcējs Festool CTL 36 E AC, Melns/Balts/Zaļš (574958)