prof.logo

Vasaras piedāvājums!

Akumulatora Skrūvgriezis Festool DWC 18-2500 HPC 4,0 I-Plus 2x4Ah, 18V (576498)

Preces Kods
287963
Ean
4014549360835
Īpaša cena €734,98 Parastā cena €1108,12
In stockPiegādātāja noliktavā 2 gab.
Pērkot uzreiz
Uz nomaksu
Nomaksa - Inbank
Nomaksa ir pieejama no €75,00 līdz €10000,00 Vairāk
mēneši
Akumulatora Skrūvgriezis Festool DWC 18-2500 HPC 4,0 I-Plus 2x4Ah, 18V (576498)
€734,98
Saņemšanas veidi:
Pašizvešana - Ganību dambis 25D | BEZMAKSAS
Saņemiet no 8. līdz 16. jūlijam
Pašizvešana | Nav pieejams
Pakomāts | €2.99
Saņemiet no 10. līdz 20. jūlijam
Pakomāts | Nav pieejams
Piegāde ar kurjeru | no €6.99
Saņemiet no 10. līdz 20. jūlijam
Piegāde ar kurjeru | No 10kgPiegāde ar kurjeru | Nav pieejama
ĒRTI IEPIRKTIES
ĒRTI IEPIRKTIES
70.000+ PRECES
100.000+
PRECES
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
KLIENTU ATBALSTS
KLIENTU ATBALSTS

Produkta informācija

Zīmols
Festool
Modelis
DWC 18-2500 HPC 4.0 I-Plus
Tips
Akumulatora skrūvgrieži
Elektroapgāde
Akumulators
Akumulators komplektā
Akumulatoru skaits
2
Lādētājs komplektā
Akumulatora tips
Li-ion
Akumulatora ietilpība (ah)
4.0Ah
Elektriskā dzinēja tips
Bezoglīšu
Apgriezienu skaits tukšgaitā
0-2500
Maksimālais griezes moments (Nm)
18Nm
Ātrumu skaits
1
Āmura režīms
Uzgaļu komplekts
Apgaismojums
Komplektā soma/koferis
Svars (kg)
1.3kg
Svītrkods
4014549360835

Papildus apraksts

Skrūvju iegremdēšana sērijveidā: Sausās būves speciālists.
Ikvienā detaļā specializējies sausās būves darbiem: pateicoties īsajai konstrukcijai un izlīdzsvarotajam smaguma punktam, nodrošināts optimāls svara sadalījums – arī strādājot virs galvas. Skrūvju padeves ierīce lentē ievietotajām skrūvēm ir teicama izvēle ātrai un precīzai skrūvēšanai ar vienu roku – ar precīzu dziļumu un lielu taktu skaitu. Pateicoties inovatīvai funkcijai Stop-and-Go, bezsuku EC-TEC motors darbojas tikai tad, kad tiek lietots, tādējādi sasniedzot pat par 40% lielāku skrūvēšanas jaudu vienas akumulatora uzlādes laikā.

Robusts un izturīgs: ilgmūžīgs bezsuku EC TEC motors, kuram nav vajadzīga apkope, izcili augstam lietderības koeficientam un maksimālai izturībai. Ātrums sērijveida skrūvju savienojumiem: iespējama ātra nomaiņa bez instrumentiem uz skrūvju padeves ierīci – lentē ievietotu skrūvju apstrādei. Enerģiju taupoša startstopa funkcija: motors darbojas tikai tad, kad tiek lietots. Precīza strādāšana: nenodilstoša, elektroniska atslēgšana precīzam ieskrūvēšanas dziļumam. Individuāla akumulatora jauda: maksimālam vieglumam neilgiem un mazākas slodzes darbiem ar 3,1 Ah Compact akumulatoru bloku. Vai arī pilnai jaudai un izturībai ar 4,0 Ah Li-HighPower Compact akumulatoru bloku (pietiekami spēcīgs ikvienam darbam, turklāt par 20% vieglāks un par 50% kompaktāks nekā 5,2 Ah standarta akumulatoru bloks). Vai nu izmantojiet bāzes varianta akumulatoru blokus vai atsevišķi izvēlieties tīkamāko akumulatoru. Pieejami divi varianti: DWC 18-2500 ar optimālu griezes momentu ģipša šķiedru un koka plākšņu saskrūvēšanai. DWC 18-4500 ar lielu apgriezienu skaitu precīzai sērijveida skrūvēšanai īsākajā laikā – optimāli piemērots ģipškartonam. Īpaši izturīgi: Li-HighPower Compact akumulatori ir īpaši ilgmūžīgi, pateicoties akumulatoru šūnām, kas ir izturīgas pret augstu strāvu. Protams, ka tiem ir pieejams visaptverošs Festool serviss. Iekļauts visaptverošs bezmaksas remonts.

Ātra un precīza ieskrūvēšana:
Pateicoties skrūvju padeves ierīcei lentē ievietotajām skrūvēm, ātra sērijveida skrūvēšana. Nav nepieciešama pēcapstrāde, jo ieskrūvēšanas dziļums ir nemainīgs un skrūvju novietojums ir precīzs.

Ilgstošs darbs:
Pateicoties mazajam svaram, DWC 18 nodrošina optimālus priekšnosacījumus ilgstošam un nenogurstošam darbam - arī virs galvas. Turklāt vieglie Compact akumulatoru bloki kombinācijā ar EC-TEC motoru un inovatīvo Stop-and-Go funkciju nodrošina maksimālu iznākuma daudzumu vienā akumulatora uzlādes reizē.

Īpaši ilgmūžīgs:
Visi komponenti paredzēti īpaši ilgam kalpošanas laikam: EC-TEC motors ir bez sukām un līdz ar to tam nav nepieciešama apkope. Turklāt elektroniska atslēgšanās nodrošina ilgu kalpošanas laiku. Taču tas vēl nav viss – protams, ne tikai rīģipša skrūvgriezis DWC, bet arī akumulatoru bloki un lādētājs ir pilnībā nodrošināts ar Festool servisu.

Darbs bez noguruma
Ideāli, veicot skrūvēšanu virs galvas: 3,1 Ah Compact akumulatoru bloks sver tikai 400 gramu – ideāli, ja svarīgs absolūts vieglums. Intensīvākam darbam ieteicams izmantot 4,0 Ah Li-HighPower Compact akumulatoru bloku: pietiekami spēcīgs jebkuram darbam, vienlaikus par 20% vieglāks un par 50% kompaktāks nekā 5,2 Ah standarta akumulatoru bloks.

Vadība ar vienu roku
Izmantojot magazīnas piederumu, ar brīvo roku varat novietot apmetuma plāksni vietā, lai varētu strādāt, piemēram, ar griestiem.

Vienkārši ātrāks darbs
Skrūvju padeves ierīce ir piemērota visām lentē ievietotajām skrūvēm 25 – 55 mm. Perfekti ātriem sērijveida skrūvju savienojumiem.

Tīra lieta
Skrūvju ievietošana ģipškartonā vienmēr rada putekļus. Tā nav problēma, jo magazīnu var demontēt dažās sekundēs, bez jebkādiem instrumentiem, kā arī ātri un viegli iztīrīt.

Precīzs ieskrūvēšanas dziļums
Dziļuma atduri var piestiprināt, neizmantojot instrumentus, un regulēt ar 0,1 mm soli. Tādējādi skrūves tiek ieskrūvētas vienādi dziļi. Tas jau no paša sākuma novērš nepieciešamību pēc laikietilpīgas darbu labošanas.

Automātiska palaišana/apturēšana
Motors darbojas tikai tad, ja ir ievietotas skrūves, turklāt režīmā AUTO lietotājam nav pat jānospiež galvenais slēdzis. Tā var palielināt ar vienu akumulatora uzlādi ievietojamo skrūvju skaitu.

Īpaša izturība
Bezsuku EC-TEC motors, kam nav nepieciešama apkope, nodrošina augstu efektivitāti un gandrīz neierobežotu kalpošanas laiku. Kopā ar litija jonu akumulatoru bloku iespējama par līdz pat 40 % augstāka skrūvēšanas jauda vienas akumulatora uzlādes laikā.

Atsauksmes

Rakstīt atsauksmi par: Akumulatora Skrūvgriezis Festool DWC 18-2500 HPC 4,0 I-Plus 2x4Ah, 18V (576498)