prof.logo

Akumulatora Izolācijas Materiālu Zāģis Festool ISC 240 EB-Basic, 18V + Dāvanā Akumulators BP 18 Li 4.0 HPC-ASI (577058)

Preces Kods
268293
Ean
4014549391495
Īpaša cena €495,98 Parastā cena €740,75
In stockPiegādātāja noliktavā 6 gab.
Pērkot uzreiz
Uz nomaksu
Nomaksa - Inbank
Nomaksa ir pieejama no €75,00 līdz €10000,00 Vairāk
mēneši
Akumulatora Izolācijas Materiālu Zāģis Festool ISC 240 EB-Basic, 18V + Dāvanā Akumulators BP 18 Li 4.0 HPC-ASI (577058)
€495,98
Saņemšanas veidi:
Pašizvešana - Ganību dambis 25D | BEZMAKSAS
Saņemiet no 13. līdz 21. maijam
Pašizvešana | Nav pieejams
Pakomāts | €2.99
Saņemiet no 15. līdz 25. maijam
Pakomāts | Nav pieejams
Piegāde ar kurjeru | no €6.99
Saņemiet no 15. līdz 25. maijam
Piegāde ar kurjeru | No 10kgPiegāde ar kurjeru | Nav pieejama
ĒRTI IEPIRKTIES
ĒRTI IEPIRKTIES
70.000+ PRECES
100.000+
PRECES
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
KLIENTU ATBALSTS
KLIENTU ATBALSTS

Produkta informācija

Zīmols
Festool
Modelis
ISC 240 EB-Basic
Tips
Akumulatora zobenzāģi
Akumulatoru skaits
1
Lādētājs komplektā
Akumulators komplektā
Akumulatora tips
Li-ion
Akumulatora ietilpība (ah)
4.0Ah
Akumulatora līmeņa indikators
Aizsardzība pret pārslodzi
Lēnā starta funkcija
Ātruma kontrole
Svārstības minūtē
0-3000mm
Asmens gājiens (mm)
26mm
Apgaismojums
Komplektā soma/koferis
Svars (kg)
1.4kg
Svītrkods
4014549391495

Papildus apraksts

Revolūcija izolācijas materiālu zāģēšanas jomā.
Neatkarīgi no tā, vai vadīšana notiek ar brīvu roku vai ar vadlineālu un atduru sistēmu, un neatkarīgi no tā, vai darbs notiek uz jumta, uz sastatnēm vai uz grīdas un vai jāzāģē minerālšķiedru, dabīgo šķiedru vai PUR izolācijas plāksnes – ISC 240 pārliecina ar mobilitāti, daudzveidīgu lietošanu un augstu darba efektivitāti. Šāds instruments ļaus rast ideālu risinājumu ikvienam, kurš vēlas ne tikai uzstādīt izolāciju savās mājās, bet arī samazināt ieguldītā darba apjomu.

  • Perfekti saskaņots zāģēšanas komplekts elastīgu minerālo un dabīgo šķiedru izolācijas materiālu, kā arī PUR izolācijas plākšņu ātrai, tīrai un precīzai zāģēšanai
  • Jauda un ilgs darbmūžs, pateicoties bezsuku EC TEC motoram, kuram nav jāveic apkope
  • Īpaši efektīvai materiālu piezāģēšanai: ar vadlineālu un leņķa atduri (pieejama komplektā vai no piederumu klāsta) var vienādi un precīzi zāģēt leņķī
  • Nenogurdinoša strādāšana, pateicoties perfekti līdzsvarotai konstrukcijai un nelielam svaram – maksimālam komfortam, arī strādājot ar vienu roku
  • Pat visbiezākos izolācijas materiālus tagad var sazāģēt bez grūtībām: pateicoties zāģēšanas komplektam līdz 350 mm zāģēšanas dziļumam
  • Zāģēšanas komplekta nomaiņa bez instrumentiem efektīvai un materiālam atbilstīgai apstrādei
  • Veido ideālu kombināciju ar Li-HighPower akumulatoru bloku: tas sver nepilnus 600 gramus un vienlaikus ir par 20 % vieglāks un par 50 % kompaktāks nekā standarta 5,2 Ah akumulatoru bloks

Vislabākais rezultāts ātrāk:
Perfekti saskaņots zāģēšanas komplekts elastīgu minerālo un dabīgo šķiedru izolācijas materiālu, kā arī PUR izolācijas plākšņu ātrai, tīrai un precīzai zāģēšanai.

Ērti un droši:
Izolācijas materiālu mobila piezāģēšana bez traucējošā vada. Vienalga, vai darbnīcā, uz sastatnēm vai uz jumta. Veido ideālu kombināciju ar Li-HighPower akumulatoru bloku: Kopā ar bezsuku EC-TEC motoru tas nodrošina lielu ātrumu, neizmantojot lielu spēku. Ar nepilniem 600 gramiem tas ir par 20% vieglāks un par 50% kompaktāks nekā 5.2 Ah standarta akumulatoru bloks.

Lieliski kā sistēmas daļa:
Īpaši ērta lietošana: zāģēšana brīvi ar roku vai gar vadotni – pateicoties vadlineālam un leņķa atdurei (pieejama komplektā vai no piederumu klāsta), atkārtoti griezumi izdodas absolūti taisni un precīzā leņķī.

Mobils un ergonomisks
Zems svars, gumijas rokturu zonas un nevainojami līdzsvarota konstrukcija — maksimālam darba komfortam pat tad, ja strādājat ar vienu roku. Dubultklikšķa aizsargfunkcija drošības apsvērumu dēļ novērš nejaušu instrumenta ieslēgšanos darba laikā.

Daudzpusība
Darbam ar elastīgiem izolācijas materiāliem, piemēram, minerālvati un dabiskajām šķiedrām, ar robotu griešanas komplektu; darbam ar tādiem izolācijas materiāliem kā PUR un putuplasts ar šķērsgriezumu komplektu. Divi garumi (240 mm/350 mm) dažādām materiāla biezuma vērtībām.

Ātrs un izturīgs
Griešanas komplekti ar speciāliem zāģu asmeņiem ļauj strādāt ātri pat ar izolācijas materiāliem līdz 350 mm, vienlaikus nodrošinot ilgu kalpošanas laiku. Izmantojot ātrās nomaiņas sistēmu, varat ērti un ātri nomainīt zāģa komplektu, nelietojot instrumentus.

Ārkārtīgi izturīgs
Režģis aizsargā EC-TEC motoru, kuram nav nepieciešama apkope, pret putekļiem un šķiedrām, tādēļ tas ir piemērots lieljaudas darbam būvlaukumā.Darbs ar zemu putekļu līmeni
Griežot izolācijas materiālus, kas rada putekļus, ar sūkšanas adaptera palīdzību var pievienot pārvietojamu putekļu sūcēju. Veselībai nekaitīga vide bez putekļiem.

Bezvadu enerģijas padeve
Ar bezsuku EC-TEC motoru un augstas veiktspējas 18 V litija jonu akumulatoru (ideāli piemērots: vieglais, jaudīgais Li-HighPower Compact akumulatoru bloks BP 18 Li 4,0 HPC-ASI) garantēta ilgstoša jauda un liels vilces spēks.

Tīra griezējvirsma
Vadsliede un stūra atdure (pieejama komplektā vai kā piederums) sniedz iespēju veikt nevainojami taisnus griezumus precīzā leņķī.


Atsauksmes

Rakstīt atsauksmi par: Akumulatora Izolācijas Materiālu Zāģis Festool ISC 240 EB-Basic, 18V + Dāvanā Akumulators BP 18 Li 4.0 HPC-ASI (577058)