prof.logo

Tālruņu Lādētājs Festool PHC 18 8gab., 2.4A/3A (577155)

Preces Kods
282721
Ean
4014549399637
Īpaša cena €56,98 Parastā cena €80,57
Jau izpārdots
Tālruņu Lādētājs Festool PHC 18 8gab., 2.4A/3A (577155)
Saņemšanas veidi:
Pašizvešana - Ganību dambis 25D |
Saņemiet no 22. līdz 31. maijam
Pašizvešana | Nav pieejams
ĒRTI IEPIRKTIES
ĒRTI IEPIRKTIES
70.000+ PRECES
100.000+
PRECES
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
KLIENTU ATBALSTS
KLIENTU ATBALSTS

Produkta informācija

Zīmols
Festool
Kategorija
Lādētāji
Tips
Telefonu lādētāji
Savietojamie ražotāji
Festool
Savietojamie modeļi
Visi 18V litija jonu akumulatoru bloki (izņemot 3.1Ah ergoakumulatoru bloku)
Komplektācija
1 x Telefona lādētājs
Svītrkods
4014549399637

Papildus apraksts

Vairs nekādu tukšu viedtālruņu bateriju. Tālruņu lādētājs PHC 18 kā gudrs adapters katru Festool 18 V akumulatoru bloku pārvērš par lādētājakumulatoru (izņemot 3,1 Ah ergoakumulatoru bloku). Vairs nav jāmeklē brīva kontaktligzda, nav jālauza galva, vai viedtālruņa baterija līdz vakaram nebūs tukša: tā jūsu mobilais tālrunis vienmēr būs izmantojams. Neraugoties uz kompakto konstrukciju, spēj apgādāt ar strāvu maksimāli trīs viedtālruņus – gan ar mobilā tālruņa lādēšanas vadu, gan induktīvi.

  • Padara neatkarīgu: kombinācijā ar uzlādētu Festool 18 V akumulatoru bloku lādē mobilo tālruni arī tad, ja tuvumā nav kontaktligzdas.
  • Saderīga: tālruņu lādētāju kā viedtālruņa uzlādes staciju tāpat kā parastu akumulatora instrumentu var uzbīdīt uz visiem Festool 18 V akumulatoru blokiem (izņemot 3,1 Ah ergoakumulatoru bloku).
  • Induktīva lādēšana: ja tuvumā nav tālruņa lādēšanas vada, var lādēt arī bez vada (priekšnosacījums: mobilais tālrunis vai viedtālrunis atbalsta induktīvo lādēšanu).
  • Lādē trīs viedtālruņus vienlaikus: klasiskie porti USB-A un USB-C, kā arī induktīva lādēšanas virsma ļauj lādēt trīs viedtālruņus vienlaikus.
  • Liela jauda: visas trīs uzlādes iespējas (USB-A izeja ar 12 W, USB-C izeja ar 15 W, induktīva uzlādes virsma ar 8,5 W) nodrošina ātru uzlādes progresu.
  • Ilgs darbības laiks: kombinācijā ar pilnībā uzlādētu 5,2 Ah standarta akumulatoru bloku, piemēram, viedtālruni ar akumulatora kapacitāti 3000 mAh, var uzlādēt līdz pat astoņām reizēm.
  • Izturība: tālruņu lādētājs PHC 18 ir izturīgāks nekā tradicionālie lādētājakumulatori un ir paredzēts ikdienas darbam, jo tas ir veidots tāpat kā 18 V akumulatoru bloki. Gumijotā virsma papildus nodrošina stabilu viedtālruņa fiksāciju induktīvās lādēšanas gaitā.
  • Kompakts: ar 3,1 Ah Compact akumulatoru bloka izmēriem tālruņu lādētāju PHC 18 var vienkārši ievietot Systainer un visur paņemt līdzi.
  • Ļauj vienlaicīgi lādēt trīs viedtālruņus: ar klasiskiem portiem USB-A un USB-C, kā arī induktīvu uzlādes virsmu.

Funkcionē ar ikvienu Festool 18 V akumulatoru bloku
Nav svarīgi, kurš Festool 18 V akumulatoru bloks ir pie rokas: tālruņu lādētājs PHC 18 tos visus padara par lādētājakumulatoriem (Powerbank) (izņemot3,1 Ah ergoakumulatoru bloku). Tāpat kā akumulatora instrumentu uzbīdiet uz uzlādēta akumulatoru bloka, un viedtālrunis jau tiek apgādāts ar strāvu.

Lādē ar kabeli. Vai induktīvi arī bez
Ietaupa laiku lādēšanas vada meklēšanai. Vienkārši uzlieciet mobilo tālruni uz tālruņu lādētāja, un tas jau tiek induktīvi lādēts (priekšnosacījums: mobilais tālrunis vai viedtālrunis atbalsta induktīvo lādēšanu). Izmantojot USB ligzdas, protams, iespējama arī tradicionālā lādēšana ar uzlādes kabeli.

Jauda visai komandai
Visa komanda jebkurā laikā ir sasniedzama, jo tālruņu lādētājs PHC 18 var vienlaikus lādēt līdz pat trim ierīcēm un nodrošināt visiem pietiekamu strāvas daudzumu.

Galvenie pielietojumi

  • Viedtālruņu uzlādēšana caur USB vai vienkārši induktīvi. Gan darbnīcā, gan būvlaukumā – visur
  • Līdz pat trīs viedtālruņu vienlaicīga lādēšana, izmantojot abas USB izejas un induktīvo uzlādes virsmu

Tehniskie dati

  • USB izeja ir saderīga ar A tipu: 5 V / 2,4 A / 12 W.
  • USB izeja ir saderīga ar C tipu: 5 V / 3,0 A / 15 W.
  • Induktīvā lādēšana saderīga ar Qi-BPP/PPDE: 5 W / 9 W.

 

Atsauksmes

Rakstīt atsauksmi par: Tālruņu Lādētājs Festool PHC 18 8gab., 2.4A/3A (577155)