prof.logo

Akumulatora Skrūvgriezis/Urbjmašīna Festool TDC 18/4 I-Basic-5.0 18V + Dāvanā Akumulators BP 18 Li 5.0 ASI (577052)

Preces Kods
494630
Ean
4014549391532
Īpaša cena €320,98 Parastā cena €478,58
In stockPiegādātāja noliktavā 4 gab.
Pērkot uzreiz
Uz nomaksu
Nomaksa - Inbank
Nomaksa ir pieejama no €75,00 līdz €10000,00 Vairāk
mēneši
Akumulatora Skrūvgriezis/Urbjmašīna Festool TDC 18/4 I-Basic-5.0 18V + Dāvanā Akumulators BP 18 Li 5.0 ASI (577052)
€320,98
Saņemšanas veidi:
Pašizvešana - Ganību dambis 25D | BEZMAKSAS
Saņemiet no 25. maija līdz 1. jūnijam
Pašizvešana | Nav pieejams
Piegāde ar kurjeru | no €6.99
Saņemiet no 27. maija līdz 6. jūnijam
Piegāde ar kurjeru | No 10kgPiegāde ar kurjeru | Nav pieejama
ĒRTI IEPIRKTIES
ĒRTI IEPIRKTIES
70.000+ PRECES
100.000+
PRECES
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
KLIENTU ATBALSTS
KLIENTU ATBALSTS

Produkta informācija

Zīmols
Festool
Modelis
TDC 18/4 I-Basic-5.0
Tips
Akumulatora skrūvgrieži, Akumulatora urbjmašīnas
Elektroapgāde
Akumulators
Akumulators komplektā
Akumulatoru skaits
1
Lādētājs komplektā
Akumulatora tips
Li-ion
Akumulatora ietilpība (ah)
5.0Ah
Elektriskā dzinēja tips
Bezoglīšu
Apgriezienu skaits tukšgaitā
0-3600
Maksimālais griezes moments (Nm)
20Nm
Ātrumu skaits
4
Āmura režīms
Patronas diametrs (mm)
1.5-13mm
Uzgaļu komplekts
Maksimālais urbšanas diametrs kokā (mm)
70mm
Maksimālais urbšanas diametrs tēraudā (mm)
13mm
Apgaismojums
Komplektā soma/koferis
Svars (kg)
1.3kg
Svītrkods
4014549391532

Papildus apraksts

Tīra jauda, ​​dozēta 4 pārnesumos.
Spēcīgs. Daudzpusīgs. Ar 4 pārnesumiem katram darbam. Ar labāko pārslēgšanās koncepciju, kādu jebkad esat izmantojis. Neatkarīgi no tā, vai tas ir koks vai metāls: TDC ir ārkārtīgi izturīgs, un ar tā bezsuku EC-TEC motoru ir milzīga noturība un izturība. Daudzie stiprinājumi kopā ar perfekti saskaņotiem piederumiem padara QUADRIVE par nepārspējamu urbjmašīnu visdažādākajām vajadzībām. Un bīstama plaukstas izmežģīšana pēkšņas ievietošanas rīka bloķēšanas gadījumā? Mūsu inteliģentais KickbackStop minimizē risku. Izmēģini: labākā urbjmašīna, ko Festool jebkad ir uzbūvējis!

Jaudīgs skrūvēšanas un urbšanas darbiem ar lielu diametru, ātru, tīru darbu veikšanai ar mazāku diametru. Maksimāla jauda: pateicoties ārkārtīgi jaudīgajam, bezsuku un tāpēc ilgstošajam EC-TEC motoram. Izturība: pamatīgs 4 pārnesumu metāla reduktors, turklāt pilnībā nodrošināts, pateicoties visaptverošiem Festool servisa pakalpojumiem. QUADRIVE ar 4 pārnesumiem plašam lietojumam: no skrūvēšanas ar 50 Nm griezes momentu 1. pārnesumā līdz precīzai urbšanai ar 3.600 apgr./min 4. pārnesumā. Daudzpusīga: FastFix ligzda ļauj bez instrumentiem ātri regulēt uz urbšanu, skrūvēšanu, urbšanu leņķī un skrūvēšanu leņķī. Dziļuma ierobežotājs un ekscentriskais stiprinājums arī ļauj skrūvēt tuvu malai ar ierobežotu dziļumu. Elastīga akumulatora sistēma: darbos ar lielu jaudas patēriņu 4,0 Ah Li-HighPower Compact akumulatoru bloks nodrošina ideālu spēka, kompaktuma un viegluma kombināciju. Ja vēlaties vēl lielāku jaudu, īpaši smagos urbšanas un skrūvēšanas darbos pareizā izvēle ir 5,2 Ah akumulatoru bloks. Pilnībā aizsargāts: protams, ka arī uz akumulatoru bloku attiecas visaptverošie Festool servisa pakalpojumi. Mobilitāte: Systainer³ ietver QUADRIVE – un tādējādi to var lieliski integrēt automobiļa apakšdaļā, lai to varētu ērti pārvietot no darbnīcas uz būvlaukumu.

Ātrs un izturīgs vienlaikus.
Izturīga 4 pārnesumu metāla kārba QUADRIVE pārsteidz ar savu milzīgo jaudu un lielu ātrumu un iztur pat vislielākās slodzes. Vispusīgi optimizēta pārslēgšanās koncepcija ļauj ātri un kontrolēti pārslēgties no jebkura pārnesuma tieši uz citu. Jaunākās paaudzes EC-TEC bezsuku motori nodrošina ātru darbu un tīru urbšanas rezultātu.

Nepārspējamas dažādas lietojumprogrammas.
Neskaitāmi stiprinājumi kopā ar perfekti saskaņotiem piederumiem padara TDC par universālāko urbjmašīnu – nepārspējamu savā klasē. Viedā FastFix saskarne ļauj ātri un bez instrumentiem mainīt pielikumus - elastīgai urbšanai, skrūvēšanai, leņķa urbšanai un leņķa skrūvēm. Dziļuma ierobežotājs un ekscentriskais stiprinājums arī ļauj skrūvēt tuvu malai ar ierobežotu dziļumu.

Kompakts ar papildu drošību.
Pat ja tas ir ļoti jaudīgs, TDC lieliski turas rokā, pateicoties izcilajai saķeres ergonomikai un mazajam dizainam. Un, lai tas nekļūtu bīstams: elektroniskais KickbackStop samazina plaukstas izmežģīšanas risku, ja urbis pēkšņi iestrēgst.

Lai nodrošinātu lielāku drošību darbā
Elektroniskā KickbackStop funkcija neitralizē plaukstas bīstamu savērpšanos pēkšņas urbšanas, skrūvgrieža satveršanas vai bloķēšanas gadījumā un tādējādi nodrošina lielāku drošību darba laikā.

QUADRIVE – 4 pārnesumi, piemērots katram lietojumam
1. pārnesumam: Spēcīgi ieskrūvēt skrūves līdz 10 mm. 2. pārnesumam: Ātri ieskrūvēšana līdz izmēram 8 x 300 mm. 3. pārnesumam: Jaudīga urbšana ar urbja uzgaļiem līdz 20 mm. 4. pārnesumam: Ātra urbšana ar vidējiem un maziem urbumiem līdz 35 mm, piemēram, Forstner uzgaļiem.

Optimizēta pārnesumu pārslēgšana
Ātri, droši, tieši! Jebkura pārslēgšanās jebkurā virzienā – no jebkura pārnesuma tieši uz citu, bez starpposmiem. Fiksētās aptures garantē, ka tā noklikšķinās vietā. Ja nepieciešams, ir iespējama ātra pārslēgšanās.

Paaugstināta veiktspēja ar 2. pārnesumu
Par 40% lielāks griezes moments salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli pilnīgai pievilkšanai ar 8 mm skrūvēm.

QUADRIVE: unikāls sistēmas plašums un perfekta saderība ar sistēmu
Pateicoties viedajai FastFix saskarnei, jūs varat izmantot visus 18 voltu pielikumus Festool diapazonā un gūt labumu no sistēmas priekšrocībām. Neviens cits urbis nepiedāvā tik plašu iespējamo lietojumu klāstu!

CENTROTEC instrumenta patrona – vēl lielākam ātrumam būvlaukumā
Zibenīgai ātruma maiņai starp urbšanu, iegremdēšanu un skrūvēšanu: CENTROTEC instrumenta patrona, kas izmēģināta un pārbaudīta kopš 2001. gada, ir urbšanas patrona un uzgaļu turētājs vienā. Un tas ir uz pusi mazāks un par 80% mazāks nekā standarta urbjpatronās: īsts Festool izgudrojums ar parasto Festool kvalitāti.

Jaunākās paaudzes bezsuku EC-TEC motori
EC-TEC bezsuku motors darbojas bez nodiluma un pārveido akumulatora enerģiju optimālā veiktspējā bez praktiskiem zaudējumiem. Turklāt dzinēja elektroniskā vadība garantē maksimālu kalpošanas laiku: Mikroprocesori kontrolē motora, elektronikas un akumulatora temperatūru, spriegumu un strāvas patēriņu. Jaunākās paaudzes EC-TEC motori nodrošina lielāku griezes momentu un ātrumu zem slodzes.

Praktiski stiprinājumi ar ātru leņķa regulēšanu
Ātrākā leņķa pielāgošana, vienkārši pagriežot zaļo gredzenu. Piederumu vairs nav nepieciešams noņemt no mašīnas. Ekscentriskais stiprinājums skrūvēšanai tuvu malai ir aprīkots arī ar ātru leņķa regulēšanu.

Komforts ikdienas lietošanai
Optimizēts griezes momenta iestatījums pret nejaušu regulēšanu. Izturīgs jostas klipsis, ko var uzstādīt abās pusēs, un maza garāža drošai un magnētiskai uzgaļu glabāšanai urbja sānos.

Perfekta ergonomika – kompakts un jaudīgs vienlaikus
Pateicoties mazākajam izmēram, optimizētais rokturis nodrošina labāku ergonomiku un tādējādi vieglāku vadāmību.

Īpaši mobilais ar transportlīdzekļa integrāciju
Systainer³ skrūvgriezi var lieliski integrēt automobiļa apakšdaļā, lai to varētu ērti pārvietot no darbnīcas uz būvlaukumu. Systainer³ ir savstarpēji saderīgi un savienojami ar visiem iepriekšējo paaudžu Systainer, mobilajiem nosūcējiem un daudziem citiem sistēmas piederumiem, tāpat arī ratiņiem vai mobilo darbnīcu.

Pārdomāts līdz pēdējam sīkumam – arī kreiļiem
Kreiļi var izmantot Work App lietotni, lai pārslēgtu labo/kreiso slēdzi tā, lai slēdzis vairs neizvirzītos kreiļa saķeres zonā galvenajā lietojumā, pagriežot pulksteņrādītāja virzienā.

IoT, izmantojot Work App lietotni
Ja to darbina ar Bluetooth® akumulatoru, var izmantot programmatūras atjauninājumus, remonta pasūtījumus apkopes gadījumā un daudzas citas funkcijas.

Optimāli apgaismots – to var vadīt arī izmantojot Work App lietotni
Ar pārslēdzamu LED gaismu precīzam darbam pat tumšākajos stūros. Spilgtumu un gaismas ilgumu var iestatīt arī, izmantojot lietotni Work App lietotni.

Galvenie pielietojumi

  • Koka balsta konstrukciju, rāmja konstrukciju izgatavošana
  • Durvju un logu montāža
  • Urbšana un skrūvēšana kokā, metālā un plastmasā
  • Skrūvēšana kokā līdz 10 x 300 mm
  • Urbšana kokā līdz 70 mm ar Forstner uzgaļiem

Atsauksmes

Rakstīt atsauksmi par: Akumulatora Skrūvgriezis/Urbjmašīna Festool TDC 18/4 I-Basic-5.0 18V + Dāvanā Akumulators BP 18 Li 5.0 ASI (577052)