prof.logo

Laistīšanas Dators Gardena Flex (967927301)

Preces Kods
481053
Ean
4078500045735
Īpaša cena €45,69 Parastā cena €69,10
In stockPieejams uzreiz
Pērkot uzreiz
Uz nomaksu
Nomaksa - Inbank
Nomaksa ir pieejama no €75,00 līdz €10000,00 Vairāk
mēneši
Laistīšanas Dators Gardena Flex (967927301)
€45,69
Saņemšanas veidi:
Pašizvešana - Ganību dambis 25D | BEZMAKSAS
Pieejams uzreiz prof.lv noliktavā
Pašizvešana | Nav pieejams
Pakomāts | €2.99
Saņemiet no 11. līdz 14. maijam
Pakomāts | Nav pieejams
Piegāde ar kurjeru | no €4.99
Saņemiet no 11. līdz 14. maijam
Piegāde ar kurjeru | No 10kgPiegāde ar kurjeru | Nav pieejama
ĒRTI IEPIRKTIES
ĒRTI IEPIRKTIES
70.000+ PRECES
100.000+
PRECES
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
KLIENTU ATBALSTS
KLIENTU ATBALSTS

Produkta informācija

Zīmols
Gardena
Savienojuma izmērs (mm)
26.5mm/33.3mm
Svars (kg)
0.4kg
Svītrkods
4078500045735

Papildus apraksts

Automātiska un laiku ekonomējoša laistīšana
Izmantojot GARDENA ūdens kontroles sistēmu, jūsu dārzs tiks droši un ērti apūdeņots - arī tad, ja paši nebūsiet mājās. Jūs iegūsiet vairāk brīva laika, kā arī sulīgu, zaļu zālienu un skaistus, veselīgus augus. Ja automātiskā apūdeņošanas sistēma uzsāk darboties agrās rīta stundās vai vakaros, iztvaiko mazāk ūdens. Tas ekonomē jūsu naudu un nodrošina mērķtiecīgu, optimizētu dārza apūdeņošanu.

Ērta ekspluatācija
Ūdens kontroles sistēma ir parocīga ekspluatācijā, datu atlasei izmantojot novatorisku ārējo rotējošo elementu un apstiprinājuma pogu, kas vienkārši darbojas, to nospiežot un pagriežot. Ērti pārskatāms LC displejs acumirklī parāda visus veiktos iestatījumus. Lai veiktu regulēšanu vēl ērtāk, pret laikapstākļu ietekmi nodrošināto vienību var noņemt. Pateicoties papildus taustiņu bloķēšanas funkcijai, iespējams novērst netīšu iestatījumu veikšanu.

Automātiska jūsu balkona un terases apūdeņošana
Pateicoties īslaicīgajai laistīšanai sekundēs un iespējai to aktivizēt līdz pat 6 reizēm dienā, ūdens kontroles sistēma ir ideāli piemērota lietošanai ar pilienveida apūdeņošanas sistēmu puķu podiem un kastēm uz balkonaa vai terases. Ierobežotā augsnes apjoma dēļ augu konteineri var uzsūkt ierobežotu daudzumu ūdens, tāpēc tiem ir jānodrošina neliels ūdens daudzums, bet vairākas reizes dienā.

Funkcija "Laistīt tagad"
Ja laistīšana ir jāuzsāk nekavējoties, to var aktivizēt arī manuāli, neatvienojot ierīci no krāna un neizmainot iestatījumus.

"Drošas pārtraukšanas" tehnoloģija
Pateicoties Safe Stop tehnoloģijai, ūdens kontroles sistēma vienmēr ir droša ekspluatācijā. Ja akumulatora enerģijas līmenis ir pārāk zems, lai pilnībā varētu kontrolēt apūdeņošanas procesu, laistīšana netiek uzsākta. Sarkanais LED brīdina, ka akumulators ir jānomaina.

Ūdeni ekonomējoša ekspluatācija
Pievienojot GARDENA augsnes mitruma sensoru, automātiskā apūdeņošana netiek aktivizēta, ja augsnē mitrums ir pietiekams. Tas nodrošina uzlabotu ūdens piegādi augiem, kā arī ekonomē ūdens patēriņu.

Atsauksmes

Rakstīt atsauksmi par: Laistīšanas Dators Gardena Flex (967927301)