prof.logo

Šļūtene Gardena Liano Xtreme 13mm (1/2") Ar Vadības Vārstu, Smidzinātāju un Krāna Savienotājiem 10m (970644101)

Preces Kods
479917
Ean
4066407501959
€4,90/m
Īpaša cena €48,98 Parastā cena €79,91

Nepalaidiet garām! Akcija beigsies pēc

In stockPieejams uzreiz
Pērkot uzreiz
Uz nomaksu
Nomaksa - Inbank
Nomaksa ir pieejama no €75,00 līdz €10000,00 Vairāk
mēneši
Šļūtene Gardena Liano Xtreme 13mm (1/2") Ar Vadības Vārstu, Smidzinātāju un Krāna Savienotājiem 10m (970644101)
€48,98
Saņemšanas veidi:
Pašizvešana - Ganību dambis 25D | BEZMAKSAS
Pieejams uzreiz prof.lv noliktavā
Pašizvešana | Nav pieejams
Piegāde ar kurjeru | no €6.99
Saņemiet no 2. līdz 4. maijam
Piegāde ar kurjeru | No 10kgPiegāde ar kurjeru | Nav pieejama
ĒRTI IEPIRKTIES
ĒRTI IEPIRKTIES
70.000+ PRECES
100.000+
PRECES
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
KLIENTU ATBALSTS
KLIENTU ATBALSTS

Produkta informācija

Zīmols
Gardena
Modelis
Liano Xtreme
Garums (m)
10m
Diametrs (mm)
13mm
Materiāls
PVC
Maksimālais darba spiediens (Bar)
35Bar
Darba temperatūra (°C)
-40°C - +60°C
Ratiņi
Krāsa
Zila
Svītrkods
4066407501959

Papildus apraksts

Pilns komplekts augu drošai laistīšanai uz balkona vai terases

Drošai un efektīvai balkona vai terases laistīšanai izmantojiet GARDENA tekstila šļūtenes Liano™ Xtreme 10 m komplektu ar krāna savienotāju iekštelpu krāniem. Tas ir praktisks komplekts, kas sastāv no 10 m garas Liano™ Xtreme ar 13 mm (1/2") diametru, smidzinātāju, Liano™ iekštelpu šļūtenes savienotāju ar regulēšanas vārstu, Liano™ ūdens svienotāju ar stop un krāna savienotāju iekštelpu krāniem. Veicot tikai dažas vienkāršas darbības, varat pievienot Liano™ Xtreme ūdens šļūteni iekštelpu krānam. Šļūtenes savienotājs ar regulēšanas vārstu un savienotāju ar stop nodrošina drošu lietošanu bez pilēšanas. Grīda paliek sausa un Jūs varat bez piepūles aplaistīt balkona un terašu augus. Pēc laistīšanas aizveriet vārstu un atvienojiet to no krāna. Efektīvi izmantojiet ūdens šļūtenē atlikušo ūdeni, ar regulēšanas vārsta palīdzību notecinot to tuvējā augu podā. Ļoti elastīgā PVC iekšējā šļūtene ir pārklāta ar inovatīvu ārējo apvalku, kas izgatavots no īpaši izturīga tekstila auduma. Šī kombinācija nodrošina, ka Liano™ Xtreme pārsteidz ar izcilu veiktspēju, elastību un izturību. Izturīgā un netīrumus atgrūdošā dārza šļūtene nevar saliekties un tāpēc to var viegli vadīt ap priekšmetiem. Izturīgajam tekstila audumam nelīdzens reljefs, piemēram, bruģakmeņi, rožu ērkšķi vai manevrēšana gar mājas sienām, nav izaicinājums. Šļūtene ir elastīga, to ir patīkami turēt un tai ir mazs svars. Tā ir līdz pat 50% vieglāka nekā parastās PVC šļūtenes. Tas palielina komfortu, īpaši ilgāku lastīšanas sesiju laikā. Tekstila šļūtenes pārraušanas spiediens ir 35 bāri. Tā ir arī izturīga pret laikapstākļiem, pateicoties UV un sala izturībai. Liano™ Xtreme nesatur kaitīgas vielas un tāpēc nesatur ftalātus (<0,1%), kā arī nesatur kadmiju, svinu un bāriju (<0,1%). Tekstila šļūtene Liano™ Xtreme 10 m ar krāna savienotāju iekštelpu krāniem un uzglabāšanas maisu ir kvalitatīvs Eiropā ražots produkts ar GARDENA ražotāja garantiju 30 gadu garumā pēc reģistrācijas vietnē gardena.com/registration 3 mēnešu laikā pēc iegādes. Radīts ekstrēmiem apstākļiem. Paredzēts ikdienai. Liano™ tekstila šļūtenes.

Ideāli piemērots augu laistīšanai uz balkona vai terases

Tekstilizstrādājumu šļūtenes liano ™ Xtreme ir 10 m gara, un šļūtenes diametrs ir 13 mm (1/2 "). Tas ir ideāli piemērots augu laistīšanai uz balkoniem vai terasēm.

Pilns komplekts

Papildus Liano ™ Xtreme komplektā ir dārza smidzinātājs, Liano ™ iekštelpu šļūtenes savienotājs ar regulējošu vārstu, Liano ™ šļūtenes savienojums un krāna savienotājs iekštelpu krāniem. Šļūtenes uzstādīšana uz iekštelpu ūdens krānu darbojas ar dažām vienkāršām darbībām.

Viegli un droši

Visas sastāvdaļas palīdz nodrošināt, ka ūdens tiek droši transportēts no krāna uz balkonu. Regulējošais vārsts novērš ūdens izlīšanu, tādējādi elastīgā tekstilizstrādājumu šļūtene aizsargā jutīgas virsmas, kā arī interjera mēbeles.

Lieliski piemērots lietošanai telpās

Liano™ Xtreme augstā kvalitāte ļauj to uzticami izmantot savās četrās sienās. Šļūtenes augsta ērtība nodrošina, ka to ir ēri lietot. Tas, piemēram, ļauj viegli manevrēt ap mēbelēm.

Viegli uzglabājama

Iekštelpu šļūtene ir līdz 50 % vieglāka nekā parastās PVC šļūtenes. Augstā elastība ļauj glabāt to telpas taupoši, jo tā ideāli pielāgojas pieejamajai glabāšanas vietai.

Praktiskas šļūtenes īpašības

Liano ™ Xtreme max spiediens ir 35 bārs, un, pateicoties sala un UV aizsardzībai, tā var palikt ārpus telpām visu gadu.

Bez kaitīgām vielām

Liano™ Xtreme nesatur ftalātus (< 0,1%), kadmiju, svinu un bāriju (< 0,1%).

 

 

Atsauksmes

Rakstīt atsauksmi par: Šļūtene Gardena Liano Xtreme 13mm (1/2") Ar Vadības Vārstu, Smidzinātāju un Krāna Savienotājiem 10m (970644101)