prof.logo

Veļas Žāvētājs Gorenje Ar Siltumsūkni DE82ILB/G Black (19877)

Preces Kods
230697
Ean
3838782160523
Īpaša cena €521,98 Parastā cena €695,29
Jau izpārdots
Veļas Žāvētājs Gorenje Ar Siltumsūkni DE82ILB/G Black (19877)
Saņemšanas veidi:
Pašizvešana - Ganību dambis 25D |
Saņemiet no 22. līdz 23. maijam
Pašizvešana | Nav pieejams
ĒRTI IEPIRKTIES
ĒRTI IEPIRKTIES
70.000+ PRECES
100.000+
PRECES
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
KLIENTU ATBALSTS
KLIENTU ATBALSTS

Produkta informācija

Zīmols
Gorenje
Modelis
DE82ILB/G
Tips
Brīvi stāvošie veļas žāvētāji
Žāvētāja tips
Kondensācijas ar siltumsūkni
Krāsa
Melna
Energoefektivitātes klase
A++
Gada enerģijas patēriņš (kWh)
235kWh
Žāvēšanas efektivitātes klase
A
Vadības paneļa tips
Elektroniskais
Displejs
Saudzīga žāvēšana
Viegla gludināšana
Pretburzīšanās funkcija
Atliktais starts
Regulējama žāvēšanas temperatūra
Vadības bloķēšana
Žāvēšanas programmas beigu signāls
Iespēja novadīt ūdeni kanalizācijā
Ietilpība (kg)
8kg
Augstums (cm)
85
Platums (cm)
60
Dziļums (cm)
62.5
Svītrkods
3838782160523

Papildus apraksts

IonTech
Samazina burzīšanos. Palielina svaigumu
Ar negatīvi lādētiem joniem piesātināts gaiss izžāvē veļu, ievērojami samazinot tās burzīšanos. Jonizētājs rada vidi, kas nesatur lielāko daļu alergēnu, dūmu atliekas un putekšņus un elektrostatisko lādiņu, kas uzkrājas žāvēšanas procesā. Tā rezultātā drēbes ir vieglāk gludināt un tās svaigi smaržo.

WaveActive trumulis
Jebkura apģērba sensitīva apstrāde
Unikālais viļņu formas trumulis mīkstina šķiedras, lai nodrošinātu visa veidu audumu vismaigāko apstrādi. Jums būs ideāli sausa veļa, kas ir minimāli saburzīta.

A klases kondensācija
Novērš problēmas ar lieko mitrumu, žāvējot drēbes
Katrā žāvēšanas ciklā WaveActive žāvētāji kondensē iespaidīgu 90% mitrumu no drēbēm, nodrošinot, ka veļa ir pilnīgi sausa, un novēršot jebkādas problēmas ar lieko mitrumu Jūsu mājās. Tas nozīmē, ka dzīvojamā telpā tiks izvadīts par 55 l ūdens mazāk gadā, salīdzinot ar B klases kondensācijas žāvētājiem.

IonRefresh
Ātra apģērba atsvaidzināšana
Vai Jums ir nepieciešams ātri likvidēt smakas no apģērba? Izmantojot šo īpašo atsvaidzināšanas programmu ar joniem - IonRefresh, apģērbs būs gatavs valkāšanai un gandrīz kā tikko mazgāts tikai 30 minūšu laikā.

Vienkārša saskarne
Trīs soļi un viss ir gatavs
Viegli lietojamā saskarne ar centrā novietoto izvēles pogu vienmēr ļauj sākt žāvēšanu, veicot tikai 3 vienkāršas darbības: ieslēgt žāvētāju, izvēlēties programmu un nospiest Start! Nekādu apakšizvēļņu papildu funkciju un iestatījumu atlasei, toties Jūs varat veikt iestatījumus uz lielās skārienu saskarnes, lai būtu drošs, ka apģērbs tiks izžāvēts tieši tā, kā Jums patīk.

TwinAir
Efektīvi izžāvē pat lielākās veļas kaudzes
Pat lielākie veļas gabali būs mīksti, vienmērīgi žāvēti un mazāk saburzīti, izņemot tos tieši no žāvētāja, pateicoties šai patentētajai divvirzienu gaisa pūšanas sistēmai.

Žāvētāja režīmi
Ideāls atbilst Jūsu vajadzībām
Mūsu tehnoloģija nodrošina, ka katrs auduma veids tiek žāvēts pēc iespējas labāk, nodrošinot optimālu temperatūras, griešanas un laika kombināciju. Šos iestatījumus var pielāgot dažādiem žāvēšanas režīmiem, kas ļauj Jums atrast pareizo kombināciju šībrīža vajadzībām.

Pretsaburzīšanās funkcija
Samazināts gludināšanas laiks
Nav laika nekavējoties izņemt veļu no žāvētāja? WaveActive veļas žāvētāji periodiski apgriež veļu ik pēc 3 stundām, kad cikls ir beidzies, lai novērstu nevajadzīgu apģērbu saburzīšanos.

StableTech
Mazāk vibrācijas. Mazāk trokšņa.
Šīs īpašās sānu sienas samazina veļas žāvētāja vibrācijas, radot mazāk trokšņa žāvēšanas laikā un palielinot mašīnas stabilitāti.

Gludas durvis
Ideāla ieeja
Lielās durvis, kas izgatavotas no vienas plastmasas detaļas un bez skrūvēm, nodrošina stabilitāti, novērš kaitinošos čīkstēšanu un krakšķēšanu. Tās atveras par 180 grādiem, tāpēc trumuļa iztukšošana un veļas ievietošana ir tik vienkārša, cik vien var būt.

AutoDrain
Kondensāta tvertne vairs nekad nebūs jāiztukšo
Kondensācijas veļas žāvētāju ar AutoDrain šļūteni var pieslēgt santehnikas sistēmai, ietaupot Jums rūpes par manuālu kondensāta tvertnes iztukšošanu.

ChildLock
Drošība ziņkārīgiem bērniem
Vadības paneli var nobloķēt, nospiežot īpašu taustiņu kombināciju, tādējādi neļaujot bērniem izmantot ierīci, kad neesat tuvumā, novēršot iespēju netīši mainīt iestatījumus.

Atsauksmes

Rakstīt atsauksmi par: Veļas Žāvētājs Gorenje Ar Siltumsūkni DE82ILB/G Black (19877)