prof.logo

Velotrenažieris Vertikālais Insportline Valdosa Black/Grey (20145)

Preces Kods
199540
Ean
8596084101457
Īpaša cena €881,98 Parastā cena €1260,00
In stockPiegādātāja noliktavā 19 gab.
Pērkot uzreiz
Uz nomaksu
Nomaksa - Inbank
Nomaksa ir pieejama no €75,00 līdz €10000,00 Vairāk
mēneši
Velotrenažieris Vertikālais Insportline Valdosa Black/Grey (20145)
€881,98
Saņemšanas veidi:
Pašizvešana - Ganību dambis 25D | BEZMAKSAS
Saņemiet no 4. līdz 13. maijam
Pašizvešana | Nav pieejams
Piegāde ar kurjeru | no €14.99
Saņemiet no 6. līdz 16. maijam
Piegāde ar kurjeru | No 10kgPiegāde ar kurjeru | Nav pieejama
ĒRTI IEPIRKTIES
ĒRTI IEPIRKTIES
70.000+ PRECES
100.000+
PRECES
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ
KLIENTU ATBALSTS
KLIENTU ATBALSTS

Produkta informācija

Zīmols
Insportline
Modelis
Valdosa
Tips
Vertikālie velotrenažieri
Elektroapgāde
Elektrotīkls
Vadības paneļa tips
Elektroniskais
Spararata masa (kg)
9kg
Pulsa mērījumu sensors
Iespēja pievienot krūšu siksnu
Maksimālais lietotāja svars (kg)
130kg
Slodzes sistēma
Magnētiskā
Slodzes līmeņi
16
Treniņu programmas
18
HRC programma
Displejs
Displeja tips
LCD
Datu rādījumi ekrānā
Laiks, Ātrums, Attālums, Kalorijas, Pulss, Apgriezieni minūtē, Vati
Pudeles turētājs
Bluetooth
Audio ieeja (3.5mm jack)
Recovery Program (RT)
Regulējams sēdekļa augstums
Horizontāli regulējams sēdeklis
Transportēšanas riteņi
Svars (kg)
46.5kg
Iepakojuma izmērs
108x35x66cm
Garums (cm)
107
Platums (cm)
58
Augstums (cm)
133
Svītrkods
8596084101457

Papildus apraksts

Viens no labākajiem velotrenažieriem mājas lietošanai kāds ir pieejams tirgū, velotrenažieris inSPORTline Valdosa apvieno sevī stilīgu ergonomisku dizainu, uzticamību un funkcionalitāti. Tas palīdzēs jums uzlabot jūsu fizisko sagatavotību, zaudēt svaru un stiprināt kāju muskuļus neizejot no mājas. Šis trenažieris ir ne tikai efektīvs, bet arī ārkārtīgi ērts - jūs varat pielāgot platā sēdekļa stāvokli (gan horizontāli, gan vertikāli), lai tas atbilstu jūsu augumam. Varat pielāgot arī leņķi. Turklāt ūdens pudeles turētājs palīdzēs jums palikt hidratētam treniņa laikā. Attālums starp pedāļiem ir tikai 17 centimetri, kas ļauj veikt ergonomisku kustību - tas ļauj imitēt mīšanos ar īstu velosipēdu.

inSPORTline Valdosa ir arī ļoti izturīgs (tas sver 46,5 kg) un tāpēc tas ir arī stabils. Pateicoties zemajam un ietilpīgajam dizainam, uz tā ir ērti uzkāpt un nokāpt, nav jāpaceļ kāja, padarot to piemērotu vecākiem lietotājiem un lietotājiem ar ierobežotām pārvietošanās spējām. Tas ir viegli lietojams, jo lielais, viegli lasāmais LCD ekrāns parāda visu svarīgo informāciju. Jūs varat izvēlēties no 12 iepriekš iestatītām programmām, HRC programmu (kas automātiski pielāgo pretestību, lai treniņš būtu pēc iespējas efektīvāks) vai WATT programmu (kas palīdz jums palikt optimālā vatu zonā treniņa laikā). Varat arī izveidot un saglabāt savu programmu. Elektromagnētiskā bremzēšanas sistēma ļauj trenēties, neradot troksni, savukārt sirdsdarbības sensori (iebūvēti rokturos) un pulsa jostiņa (neietilpst komplektā) palīdz izsekot sirdsdarbības ritmam.

Ērts un regulējams sēdeklis
Augstas kvalitātes izstrādājums un izturīgs rāmis nodrošina augstu stabilitāti un slodzi līdz 130 kg. Konstrukcija ir ne tikai izturīga, bet arī gudri izstrādāta. Neliels augstums (atrodas tikai dažus centimetrus no zemes), ļauj to izmantot gados vecākiem cilvēkiem vai cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Attālums starp pedāļiem ir tikai 17 cm. Tādējādi kustība ir ļoti dabiska un līdzīga pedāļu mīšanai kā uz īsta velosipēda.

Izturīga un stabila konstrukcija
Platais sēdeklis ir ļoti ērts, tāpēc jūs varat izturēt garus treniņus bez nepatīkama spiediena. Sēdekļa augstumu un attālumu no stūres ir pielāgojams pēc savām vajadzībām. Ikviens var atrast sev ērtu sēdēšanas pozīciju.

Dažādas programmas
Jūs varat izvēlēties sev tīkamāko programmu no plaša programmu klāsta. inSPORTline Valdosa piedāvā 12 iepriekš iestatītas vai HRC programmas, kas automātiski maina slodzi, lai jūs vienmēr trenētos optimālākajā sirds ritmā tauku sadedzināšanai. Protams, jūs varat iestatīt pielāgoto programmu precīzi atbilstoši savām vajadzībām.

Praktiski elementi
Protams, mēs domājam arī par lietotāja ērtībām. Uz rāmja atradīsit pudeles turētāju, kas palīdzēs uzturēt nepieciešamo dzeršanas režīmu treniņa laikā. Sānu rokturos slodzi var regulēt ar pogām, nepieskaroties displejam. Neskatoties uz lielāku trenažiera svaru, pateicoties transportēšanas riteņiem, to var viegli pārvietot atbilstoši vajadzībām.

Atsauksmes

Rakstīt atsauksmi par: Velotrenažieris Vertikālais Insportline Valdosa Black/Grey (20145)